02-13-2007, 10:31 PM
A to też, jasna sprawa ;D.
Kamael napisał(a):i plakaty z Megasportu ;DPamiętam, że w niektórych numerach były olbrzymie plakaty. Potem na drzwiach miałem dwumetrowy wizerunek Figo tudzież Alana Shearer'a. ; )
Sobota napisał(a):Ja bravosport z takich sportowych kupowałem .No też czasami czytałem, ale później uznałem, że to wiocha ;D .
Danzig napisał(a):a dżordan i tak był najlepszy ...Za to teraz najlepszy jest T-Mac
Kamael napisał(a):transmisje na TVP2, rozpoczęcie programu - "hej, hej! tu NBA!" - ktoś to kojarzy? ; )TVP nie bardzo. Za to w Tefałenie był chyba raz w tygodniu program o NBA, skróty meczów, najładniejsze akcje, wsady itp.
Kamael napisał(a):No i od zawsze kibicuję Lakers'om.Kiedy grał jeszcze Shaq to nic do nich nie miałem. Obecnie nie lubię ich, choć może bardziej nie lubię samego Bryanta.
Kamael napisał(a):Ja jak najbardziej, NBA od lat się interesuję (ech, pamiętam jak jeszcze w podstawówce oglądałem jakieś transmisje na TVP2, rozpoczęcie programu - "hej, hej! tu NBA!" - ktoś to kojarzy? ; ). Teraz przy każdej okazji, kiedy jestem w domu śledzę transmisje na C+, a tak na bieżąco to wyniki, tabele i statystyki... No i od zawsze kibicuję Lakers'om.Ja tez jeszcze w gimnazjum sie interesowalem,bylem za Houston.Lejkersow nigdy nie lubilem.
warsadal napisał(a):Magic Basketball- w erze Jordana i Bullsów to był rarytas.Dokladnie, dokladnie i do tego NBA live 98
Acrid napisał(a):komiksy Donald i Spolka