• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stare czasopisma

A to też, jasna sprawa ;D.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):i plakaty z Megasportu ;D
Pamiętam, że w niektórych numerach były olbrzymie plakaty. Potem na drzwiach miałem dwumetrowy wizerunek Figo tudzież Alana Shearer'a. ; )

Sobota napisał(a):Ja bravosport z takich sportowych kupowałem .
No też czasami czytałem, ale później uznałem, że to wiocha ;D .

Danzig napisał(a):a dżordan i tak był najlepszy ...
Za to teraz najlepszy jest T-Mac Wink .
Swoją drogą to 'siedzi ktoś' w NBA? Ja ostatnio trochę odpuściłem, ale tak 2 lata temu to byłem maniakiem tego sportu w amerykańskim wydaniu. TEraz nie jestem na bierząco, ale nadal kibicuje Orlando Magic, w tym sezonie i całkiem fajnie idzie.
Odpowiedz

Ja jak najbardziej, NBA od lat się interesuję (ech, pamiętam jak jeszcze w podstawówce oglądałem jakieś transmisje na TVP2, rozpoczęcie programu - "hej, hej! tu NBA!" - ktoś to kojarzy? ; ). Teraz przy każdej okazji, kiedy jestem w domu śledzę transmisje na C+, a tak na bieżąco to wyniki, tabele i statystyki... No i od zawsze kibicuję Lakers'om.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):transmisje na TVP2, rozpoczęcie programu - "hej, hej! tu NBA!" - ktoś to kojarzy? ; )
TVP nie bardzo. Za to w Tefałenie był chyba raz w tygodniu program o NBA, skróty meczów, najładniejsze akcje, wsady itp.

Kamael napisał(a):No i od zawsze kibicuję Lakers'om.
Kiedy grał jeszcze Shaq to nic do nich nie miałem. Obecnie nie lubię ich, choć może bardziej nie lubię samego Bryanta.
W ogóle to zawsze lubiłem wschodnią konferencje, Orlando z T-Mac, Hillem, Amstrongiem, Miami z Brianem Granta i Mourninigiem czy Indiane z R. Millerem.
Z zachodu tylko Seattle (bo miasto grunge'u ;D), Phoenix od kiedy gra Steve Nash i ostatnio Houston, po zmianach w składzie Wink .
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Ja jak najbardziej, NBA od lat się interesuję (ech, pamiętam jak jeszcze w podstawówce oglądałem jakieś transmisje na TVP2, rozpoczęcie programu - "hej, hej! tu NBA!" - ktoś to kojarzy? ; ). Teraz przy każdej okazji, kiedy jestem w domu śledzę transmisje na C+, a tak na bieżąco to wyniki, tabele i statystyki... No i od zawsze kibicuję Lakers'om.
Ja tez jeszcze w gimnazjum sie interesowalem,bylem za Houston.Lejkersow nigdy nie lubilem.
Odpowiedz

Wróćcie do tematu przewodniego, to nie temat o NBA, bo jeszcze was ktoś zbanuje.

kamael: tak, zbanuję sam siebie ; ).
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Magic Basketball- w erze Jordana i Bullsów to był rarytas.
Dokladnie, dokladnie i do tego NBA live 98 Surprised

Z komputerowych to oczywicie Secret Service niepodzielnie rzadzil.
Ja to mam nawet w piwnicy pare numerow Bajtka z 89r Big Grin
Odpowiedz

Amiga, Top Secret, Secret Service, Plastic, Zero (mam tylko zerowy numer, ciekawe czy jest cos wart ;P), Magic Basketball (mam ciagle kalendarz '96 na scianie, plus kilka numerow w szufladzie). Ach, no i komiksy Donald i Spolka.
Odpowiedz

Miesięcznik "Amiga"! Tak, tak... To był kult, pamiętam jak u kumpla zawsze czytałem - przez długie lata prenumerował.
Odpowiedz

Przypomnialo mi sie - COMPUTER STUDIO, to bylo ambitne pismo - najlepsze recenzje i solucje do gier jakie kiedykoliwiek ktos napisal.
Odpowiedz

Jeszcze mała kontynuacja offtopa o NBA... Na TVN w nocy i na DSF za dnia leciały mecze Chicago Bulls vs. X, prawie zawsze oglądałem. Dziś już mniej mnie to rajcuje, symbole NBA- legendarni gracze pokonczyli kariery, zostali jacyś wytatuowani niggas. Zawsze kibicowałem trzem drużynom, wszysktie z (wiadoma sprawa) East Side Wink: New York Knicks, Charlotte Hornets i mniej alternatywnie- Chicago. Zawsze miałem nie lada dylemat kiedy któreś z tych zespołów rywalizowały ze sobią ;D
Odpowiedz

Acrid napisał(a):komiksy Donald i Spolka

O właśnie!Miałem tego całą szafę.
Odpowiedz

Nie no kaczor donald jest poza klasyfikacją. Kto tego nie miał chociaz jednego numeru. Ja miałem wszystkie chyba z lat w sumie nawet nie wiem gdzie sie podziały. Poczytał bym sobie ;]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

mnie cholernie NHL jara, bo w hokeju sie caly czas cos dzieje Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Ja pierdolę.
Secret Service to gejowskie, lewackie, koniunkturalne i złodziejskie pismo dla spedalonych kurwi, półgłówków, debili i złodziei, napędzające koniunkturę piratom.

Najlepszym czasopismem o grach był zawsze Top Secret, a po jego upadku, Gambler (gdzie przeszła ekipa z TS: Alex, Sir Haszak, oraz Naczelny), w którym udzielał się również Jacek Piekara, dr Destroyer, McSon i inni. Niszczyło pozerskie ścierwa i nie publikowało opisów gier niedostępnych w Polsce, by nie napędzać koniunktury piratom. Ba - w SS jacyś debile zamieszczali opisy gierek w wersji BETA, no sorry, ale to jakiś ponury żart i strzał w potylicę obligatoryjny.
Z tego też powodu Gambler przegrał konkurencję z lewakami, i musiał upaść.
Mam wszystkie numery, KULT KULTÓW!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.