- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
kto nie czytał ten trąba, o.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
jak ja kurwa nienawidziłem historii sztuki.. .Kolo, który mnie uczył to zajebisty typ, inteligętny w chuj i tak samo wymagający, ale jak to z wszelakiej maści przedmiotami hstorycznymi bywa, tego przedmiotu nie dało się zrozumieć, jeno trzabyło go umieć. A umiewać ja się nie bałdzo lubiłem. I tak powstał czokapik
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
wdziałm reklamę czipsów siakichś hisszpańskich bodaj. Gdzie robole se wpierdalają czipsy i komentuja bodaj ich smak. Spocządku nie wiadomo o co chodzi, budowa jak budowa, ale wtem słychać takie *BOOM!*. Gdy kamera się oddala okazuje się że to był strzał, sygnał na rozpoczecie biegu. Zza gury piachu wybiegaja zawodnicy i przeskakują przez płotki. Jednemu sie nie udaje, bo wypierdala się o taczkę. Wtedy właśnie sprawa sie wyjaśnia i wiadomo, że chodzi o najbliższe euro :]
[edit]
hehe, swoją drogą juz wiem skąd ten obraz
[edit2]
o kutfa, to dzisiejszy DD ;P
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Nie dość że humorem ostro jebie, to i kolo generalnie dobry wymiatacz jest. Rzecz jasna że zasłużony, ale nastraja jakoś pesymistycznie, wiec nei wiem, czy dobrze żę wisi w tak często odwiedzanym miejscu ,-)
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
foty to nie moja brocha, ale te niedopowiedzenia, pokazywanie tego co niby nieistotne, to ciekawe zagranie