• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

Dickinson, Eric Adams, Ronnie James Dio, Ozzy. Niczego sobie jest też Blaze Bailey.

hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie Wszebąd (Sorcerer, Warraha).
Zapuscie polska wersje coveru "Swords in the Wind" ManowaR i poczujcie roznice: bezkompromisowy wokalista, ciekawe wykonanie.
http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/..._Gromu.mp3

Mówisz poważnie czy sobie jaj robisz?!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Powazka, przeciez to KULT! Mad 8) Mad
Odpowiedz

Zdecydowanie Ozzy Osbourne on ma piękny głos(nie przesadzając) Smile
Odpowiedz

Nowym bogiem wokalu to jest Daniel Heiman (Lost Horizon), niestety, wrodzona untermenschowska szwedzka mentalnosc (kompleks połtawski) nie pozwoliła mu pokornie służyć swym gardłem Bogowi Metalu, Wojtkowi Lisickiemu, w dalszych poczynaniach Lost Horizon, i za to trafi kiedys do pierdla pełnego nagrzanych murzynów.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Nirvane zaliczymy do grunge ale jakby sie uprzeć to ....
No głosik Kurta mi sie strasznei podoba, ktoś moze powiedziec, że wyl albo no cokolwiek ale uważam ze mial wyjątkową świetną barwę.....no i ofkors Ozzy =]]
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

Wiem wiem sorry pochrzanilo mi sie z hard rockiem ; )
zonk :p
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

Mi sie podoba glos niejakiego James H. Z niejakiej Matallicy Big Grin
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty ? kurwa co to za wokal ma byc Neutral
http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/..._Gromu.mp3 <------ a to...no comment
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Hair of the dog napisał(a):kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty

twoja stara heavymetalowiec

Cytat:http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/..._Gromu.mp3 <------ a to...no comment

Toć czysty kvlt, inspirowany Bathory ze środkowego okresu
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty

ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)
Odpowiedz

Hair of the dog napisał(a):
KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty

ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)

pospiewasz jak Halford (tylko nie patrz tylko na Painkiller, posluchaj tez Crucible), posluchaj Accept- kak bedziesz tak umial, to wowczas pogadamy Laughing
Odpowiedz

nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach
Odpowiedz

Hair of the dog napisał(a):nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach

jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera Big Grin, reszta to geje smyrajace sie po mordach
Odpowiedz

homoseksualne?to dickinson brzmi jakby mu jaja urywali...daj spokoj
Odpowiedz

Cytat:jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera , reszta to geje smyrajace sie po mordach

A Piotrek tudziez Lukasz z Sorcerer'a?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz