- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Flying Corpse napisał(a):Mozna nie lubieć za to co robili po De Profundis (chociaż Black To The Blind,jeszcze ujdzie,mimo,ze to poczatek 'nowego' vadera)
Co to jest ten 'nowy Vader'? Toc Litany & Revelations to zajebiste, deathmetalowe plytki.
Gówno prawda.Wstydze sie tego ze wiadro to polski zespół. wsydem i hanbą jest słuchanie go i pisanie o tym na forum. kiedys mój kumpel powiedział ze idzie na blitzkrieg dlatego ze wszystkie kapele grające na tym koncercie sa lepsze od wiadera. a ja na tym koncercie z wiadera wyszedłem
...cuchnącychNiczymZgniłeSzczątkiBogów,UpadłychBezWyboruNiczym JA
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Czy słyszysz mój skowyt?
Czy mój oddech sprawia Ci ból?
Istota wieczności?Łgarstwo!
Wychwalam jej katatonii smak
i fantazyjnej niemocy wrzask,
pośmiertny wstrząs!
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Vitam vitam . A ja lubie Vadera za to ze nie robia tak jak inni i nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA -co Peter podkreslał w wywiadach- i jakąś taką konkretniejszą. Samozwani znawcy tematu podniecaja sie zepolami które robią 15 płyte która to jest taka sama jak 14 poprzednich.A Vader ma każda płyte inna, z charakterystycznym brzmieniem. A pozatym maja kopa jak diabli.....
I za to ich lubie.
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kosmo napisał(a):Vitam vitam . A ja lubie Vadera za to ze nie robia tak jak inni i nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA -co Peter podkreslał w wywiadach- i jakąś taką konkretniejszą. Samozwani znawcy tematu podniecaja sie zepolami które robią 15 płyte która to jest taka sama jak 14 poprzednich.A Vader ma każda płyte inna, z charakterystycznym brzmieniem. A pozatym maja kopa jak diabli.....
I za to ich lubie.
Nie no sory ale wiadro kopa niema. Kiedys w gazecie przeczytałem ze wiadro to zespół hardrockowy. i wiesz co ja bym jeszcze dodał pop hardrockowy.i pierdolisz mowiac ze inne kapele graja tylko sieczke. wsłuchaj sie w taki hate etrnal-kazda ich płyta jest zajebiscie szybka i kazda inna . tylko wsłuchaj sie a nie wyłączaj po pierwszym kawałku. chyba ze jest dla ciebie zbyt intensywnie to wtedy niepotrzbnie zawracam sobie tobą głowe.
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kosmo napisał(a):Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
Ogólnie to tylko black metalu słucham.i jebać true!pierdole standardy true bo mnie one jebią . a hate eternal to tylko jedna z kilku kapel w death metalu, które są na rzeczy. ale wiadro do nich nienalezy.wiadro nie wymiata.są słbi, są ciency i przewidywalni. a są kawałki, które szybkie nie są a wymiatają. ale wiadro do nich nienalezy
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Krzychun napisał(a):kosmo napisał(a):nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA
Opowiedz nam,co jeszcze lubisz??
Kolega pewnie jeszcze lubi Ich troje i takie inne diskopolowe bandy. no wiesz szatan rządzi
Flying Corpse napisał(a):kosmo napisał(a):Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
Ty ale zauważ,ze od dłuzszego czasu to vader taka monotonna napierdalanka bez pomysłu,nic tylko kazdy kawałek na blaście i jednej strunie zagrywki typu 11115555555553333333300011111111 itd.
a dobry death metal to przeważnie średnie tempa
W sumie tak. ale ja tam wole porządne wymiatanie.Wiadro to wiocha. i wkoncu niech to dojdzie gdzie ma dojsc.
wars: edytuj posty!
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Daimonion napisał(a):Gówno prawda.Wstydze sie tego ze wiadro to polski zespół. wsydem i hanbą jest słuchanie go i pisanie o tym na forum. kiedys mój kumpel powiedział ze idzie na blitzkrieg dlatego ze wszystkie kapele grające na tym koncercie sa lepsze od wiadera. a ja na tym koncercie z wiadera wyszedłem
Wiem, ze Vader nie jest az tak zajebisty jak Twoje Plague, ale nie dramatyzuj. To, mimo wszystko, jedna z najwazniejszych kapel w historii polskiego metalu i chociazby za samo UI szacun sie im nalezy.
A przedkladanie HE nad V, to juz totalna padaka i dowod na to, ze Twoj zmysl sluchu ulegl powaznemu uszkodzeniu. Prawdopodobnie w trakcie sluchania wlasnych, bluznierczych hitow zreszta.
PS> Masz blad ortograficzny w podpisie, buntowniku.
Mój słuch jest dobry, a muza niekoniecznie blużniercza. zapierdol jest moze ale jest tez klimat i zwolnienie kiedy ma byc. I moze zasługuje na szacunek ale niestety ja niemoge sam siebie do tego przekonac. a HE to wielki zespól ale nie o speed chodzi. nietylko tego oczekuje od ekstremalnej muzyki. ale maja to cos czego niema wiader. a błędy każdemu sie zdazają.