• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Atafatki

"Użytkowniku! Piłeś? Nie pisz!" ;D

A arafatki za nic bym nie kupił, dawno przestała być czymś charakterystycznym i nietypowym.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):"Użytkowniku! Piłeś? Nie pisz!" ;D

A arafatki za nic bym nie kupił, dawno przestała być czymś charakterystycznym i nietypowym.

niestety Crying or Very Sad
Odpowiedz

Kamael napisał(a):"Użytkowniku! Piłeś? Nie pisz!" ;D

oo.. to by szło w regulaminie umieścić czy coś<lol>
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Już o tym myślałem, chyba faktycznie taki zapis trzeba będzie wprowadzić ;D.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Już o tym myślałem, chyba faktycznie taki zapis trzeba będzie wprowadzić ;D.
Tylko jak go wprowawdzić w zycie?Każdy z userów RMS forum musiałby chyba miec przy kompie alkomat,ktory w przypadku zbyt dużej ilosci alko we krwi nie pozwalał się zalogować na forum.Nie wiem czy to jest wykonalne :>
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Ja boję się, że następnym razem zacznę opowiadać o tym co się działo na sobotniej imprezie.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Kamael napisał(a):Już o tym myślałem, chyba faktycznie taki zapis trzeba będzie wprowadzić ;D.
Tylko jak go wprowawdzić w zycie?Każdy z userów RMS forum musiałby chyba miec przy kompie alkomat,ktory w przypadku zbyt dużej ilosci alko we krwi nie pozwalał się zalogować na forum.Nie wiem czy to jest wykonalne :>

Przed wejściem na forum będzie wyświetlał się test przygotowany przez specjalistów i na jego podstawie userzy będą przepuszczani dalej ; ).
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Przed wejściem na forum będzie wyświetlał się test przygotowany przez specjalistów i na jego podstawie userzy będą przepuszczani dalej ; ).
'Ile kropek widzisz?' ... Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.