dajcie wiecej "S" - Anonymous - 10-09-2004
jestem mały i wieksza czesc koszulek czy bluz jest dla mnie za duza i stąd prosze o wrzucanie takowych ciuchów w rozmiarze "S" bede wdzieczny
Re: dajcie wiecej "S" - Anonymous - 10-19-2004
młody napisał(a):jestem mały i wieksza czesc koszulek czy bluz jest dla mnie za duza i stąd prosze o wrzucanie takowych ciuchów w rozmiarze "S" bede wdzieczny
no ja identycznie, nic na mnie nie ma.
a jescze niedanwo były tez koszuli S z Nirvana, a teraz juz nie ma a dzisiaj mialam składac zmaówienie i chyba nie złoże.
naprade dorzućcie wiecej "S"
-
MasterGrucha - 10-19-2004
Przecież możecie chodzić w odrobine za dużych koszulkach czy bluzach... według mnie tak jest nawet fajniej.
-
czarny_cien - 10-19-2004
No tak, może i fajniej, tylko ja w niektórych koszulkach wyglądam jak w sukience, a do niskich nie należę.
-
Lúthien - 10-19-2004
ja mam wlasnie odwrotnie, malo co z damskich ciuchow ma rozmiar XL a ja jestem troche okraglejsza...:]
- Anonymous - 10-20-2004
aha. trudno wszyskim dogodzić.
ja wolę lużne chłopskei koszulki mino tego że jestem dziewczyną, S-ka jest na mnie juz troche zaduża a co dopiero wieksze rozmiary...
ale najgorsze ejst to że wczoraj miałam zkładac zamówienie ale włascie juz tego nie było - :?

wkurzające.
-
Hair of the dog - 10-20-2004
luzne ciuchy rules
-
MasterGrucha - 10-20-2004
Hair of the dog napisał(a):luzne ciuchy rules
Yeah
- Anonymous - 10-21-2004
wole lużne, chlopskie mimo tego że nie ejstem skate-girl.
- Anonymous - 10-25-2004
Anonymous napisał(a):wole lużne, chlopskie mimo tego że nie ejstem skate-girl.
ja tez...
Re: dajcie wiecej "S" -
Sl4v - 10-31-2004
Agax napisał(a):młody napisał(a):jestem mały i wieksza czesc koszulek czy bluz jest dla mnie za duza i stąd prosze o wrzucanie takowych ciuchów w rozmiarze "S" bede wdzieczny
no ja identycznie, nic na mnie nie ma.
a jescze niedanwo były tez koszuli S z Nirvana, a teraz juz nie ma a dzisiaj mialam składac zmaówienie i chyba nie złoże.
naprade dorzućcie wiecej "S"
Znam to :\ właśnie grzebie po sklepie i już mam zamówić bluzę Slipknota, jednak zatrzymuje mnie...rozmiar. Przysiągłbym, że widziałem jakąś bluzę Slipa w numeracji M, a tera? XL, XXL.... i co ja z tym zrobie? Toć idzie sie w tym utopić :/ I znowu zamówienie sie odwlecze, heh
-
Hair of the dog - 10-31-2004
ja tez sie nie uwazam za skate...niby mam ta deske ale malo umiem na niej...ale luzne spodnie i koszulki/bluzy jak najbardziej...
-
metalfan - 10-28-2005
Wg mnie naprawde powinno byc więcej S typu:
http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=6815 ale oczywiście nie z trawką najlepiejej ze Slipem naprade sie opłaca kupował bym se wiele takich koszulek

bedzie napradwe zajebiscie i mam nadzieje ze wielu ludziom sie spodoba,ale napewno kazdy wie ze nasz zajebisty sklep nie moze spelniac naszych próśb bo to nie zalezy od sklepu jaki towar daje tylko od producenta,ale i tak mam wielką nadzieje ze wkoncu bedą takie koszulki..POZDRO DLA ROCKMETALSHOPU
-
kripi - 10-29-2005
nie jesteście sami..znam to uczucie..szczególnie kiedy wysyłam już 100 mejla z pytaniem czy jest jakakolwiek szansa na mniejszy rozmiar.. :? bo to ogólnie jest tak, że męskich powinno być więcej S-ek a damskich XL-ek
-
Amy - 10-29-2005
kripi napisał(a):damskich XL-ek 
chyba chciałeś powiedzieć TEŻ S-ek