Forum Rockmetalshop
Enter Shikari - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Enter Shikari (/thread-enter-shikari)

Strony: 1 2 3 4

Enter Shikari - Rou - 03-02-2008

Enter Shikari są już dość popularni wśród polskich fanów metalcore, wiec chciałem zapytać kiedy ich koszulki i bluzy znajdą się na Rockmetalshopie? Czekam na nie już dobre pół roku i wkońcu stwierdziłem, że chyba się nie doczekam, dlatego napisałem to tutaj. Przeglądałem zagraniczne strony, szczególnie angielskie to koszulki, bluzy i inne dodatki tego zespołu są ogólnodostępne w innych krajach, a u nas w Polsce znajac życie ich nie ma. Największą szansą na to, że się pojawią jest wlasnie ten sklep internetowy . Kupuje ciuchy zawsze na Rockmetalshopie, a gdyby tak pojawily sie bluzy/koszulki Enter Shikari to pewnie zlozylbym nastepne zamowienie, i nie tylko ja.
Pozdrawiam.

- jankier - 03-03-2008

emo hardcore?? 1125 se posłuchaj lepiej

- Rou - 03-03-2008

sam jestes emo ;p to jest post hardcore albo metalcore, poczytaj sobie ;]
Enter Shikari to bogowie!

- Eulogy - 03-03-2008

Rou, a wiesz co to emo ?

- Książę - 03-03-2008

taki struś, mówiłem już

- Eulogy - 03-03-2008

[Obrazek: eb9767230160cb40med.jpg]

- jankier - 03-03-2008

http://digilander.libero.it/gdcgroup/MSN%20Live%20Spaces/BUONFERRAGOSTOATT_B6DB/Emo_emu.jpg

- Rou - 03-05-2008

Cytat:to jest post hardcore albo metalcore, poczytaj sobie ;]
to bylo w odniesieniu do enter shikari a nie do emo ;p emo sucks ;p

- jankier - 03-05-2008

Rou napisał(a):to jest post hardcore albo metalcore, poczytaj sobie ;]

a moim zdaniem to melodic soft black metal Mr. Green
a w ogóle to co znaczy to całe "shikari"?

- XdkyX - 03-05-2008

jankier napisał(a):

wez se wyguglaj zanim zajmujesz miejsce na serwerze

- Rou - 03-06-2008

teraz takie ewidetne pytanie: cy znajdą sie w ogóle kiedys te bluzy/koszulki tego zespołu na rockmetalshopie? jesli tak ile to moze zajac czasu? miesiąc, rok, 3 lata? bo sie zastanawiam czy nie zlozyc zamowienia na ich oficjalnej stronie ale za przesylke z Anglii znacznie wiecej zabule...bo nikt mi tu konkretnie nie odpowie a jak za jakies 3 tygodnie przyjdzie mi paczka z Anglii z koszulkami, ja wchodze na rockmetalshopa a tu sie koszulki Enter Shikari pojawily ;p

- Tomash - 03-06-2008

Rou napisał(a):.bo nikt mi tu konkretnie nie odpowie

Nie no Ameryke odkrył!

- jankier - 03-07-2008

XdkyX napisał(a):
jankier napisał(a):

wez se wyguglaj zanim zajmujesz miejsce na serwerze

chyba upodabniam się do rene, bo nikt nie zajarzył mojego zajebiście szyderczego żartu

Re: Enter Shikari - Mik'hael - 03-07-2008

Rou napisał(a):Enter Shikari są już dość popularni wśród polskich fanów metalcore, wiec chciałem zapytać kiedy ich koszulki i bluzy znajdą się na Rockmetalshopie? Czekam na nie już dobre pół roku i wkońcu stwierdziłem, że chyba się nie doczekam, dlatego napisałem to tutaj. Przeglądałem zagraniczne strony, szczególnie angielskie to koszulki, bluzy i inne dodatki tego zespołu są ogólnodostępne w innych krajach, a u nas w Polsce znajac życie ich nie ma. Największą szansą na to, że się pojawią jest wlasnie ten sklep internetowy . Kupuje ciuchy zawsze na Rockmetalshopie, a gdyby tak pojawily sie bluzy/koszulki Enter Shikari to pewnie zlozylbym nastepne zamowienie, i nie tylko ja.
Pozdrawiam.

Jeśli na bluzach miałyby się znaleźć motywy takie jak na okładce Takie to the Skies, to ja bym sobie na twoim miejscu darował, chłopie. Chujowo to wygląda Wink

- Rou - 03-07-2008

nie bedziesz mi stary mowli co wyglada chujowo a co nie -.- są gusta i gusciki ;]
ja pierdole zeby z wami sie dogadac to mi chyba jakiegos guru trzeba Evil or Very Mad