Folk Metal's gone~? >.> - Anonymous - 10-23-2007
Lista wykonawców, których nazwą sygnowane są wszelakie gadżety w RMS-ie jest naprawdę spora, nie da się zaprzeczyć. Jednak dziwi mnie jedno - gdzie się podział folk metal? Czyżby był to aż tak mało "wzięty" w Polsce gatunek, że w całym RMS-ie jest parę koszulek Finntrolla, jakiś wisiorek i finito? O_o Gdzie się podział legendarny twórca gatunku - Skyclad, gdzie Cruachan, Otyg, Tyr, Falkenbach, Moonsorrow, Amon Amarth, In Extremo i masa innych, ostatnio nawet mocno popularnych przedstawicieli gatunku (np. Korpiklaani, Turisas - chociaż tu można się spierać)? Mieszkam gdzieś na wschodnim zadupiu Polski a w pobliskim sklepie muzycznym mogę bez problemu kupić naszywki ze Skycladem czy koszulkę Turisasa. A za wielki to to nie jest sklepik.... Po tak ogromnym asortymencie RSM w kwestii np. dodatków do ciuchów, człowiek ma wrażenie, że takie 'common itemy' jak koszulka najnowszego albumu Finntrolla można dostać bez problemu.... a tu zonk. Czyżby "3 akordy, darcie mordy" nadal lepiej się sprzedawało? (bez obrazy dla prawdziwych fanów, z obrazą dla pozerów...)
PS. Wiem, że ten post nic nie zmieni, i nadal będzie jak jest. Po prostu taka refleksja mnie naszła...
Re: Folk Metal's gone~? >.> -
Headless cadaver - 10-23-2007
Bardic Harper napisał(a):Amon Amarth
Toś się rozpędził.
-
Valhalla - 10-24-2007
a po co kupowac koszulki i naszywki?
- Anonymous - 10-24-2007
Headless cadaver napisał(a):Bardic Harper napisał(a):Amon Amarth
Toś się rozpędził.
Pardąą, my fault, rzeczywiście...
Valhalla napisał(a):a po co kupowac koszulki i naszywki?
To metafora taka była... chodziło mi o ogół artykułów z takowymi zespołami. Poza tym, nie samym glanem i skórą człowiek żyje.
-
Valhalla - 10-24-2007
no glanami to w ogole nie zyje..
- Anonymous - 10-24-2007
Valhalla napisał(a):no glanami to w ogole nie zyje..
Każdy ma wszak inny gust... Jedni noszą zamszaki i bundeswere, inni glany i skórę.
-
Sobota - 10-24-2007
stig , weź już sie nie loguj ;]
- Anonymous - 10-24-2007
Sobota napisał(a):stig , weź już sie nie loguj ;]
To był jakiś apel do ogółu, czy co? O_o Bo związek z tematem ma raczej nikły.
-
jankier - 10-24-2007
i chuj z tym. przyzwyczaj się. no chyba żeś stig to wtedy wypierdalaj
- Anonymous - 10-24-2007
jankier napisał(a):no chyba żeś stig to wtedy wypierdalaj 
Ee, co to jest ten 'stig'? Bo nadal nie rozumiem. O_o
-
jankier - 10-24-2007
taki kolo. nieważne. po emotach widać, że stigiem nie jesteś.
-
Valhalla - 10-24-2007
no, i nie pisze "heh" ;P
zamszakow i bundeswery tez nie mam
- Anonymous - 10-24-2007
Valhalla napisał(a):zamszakow i bundeswery tez nie mam 
No to co, nago chodzisz? =P <joke>
Re: Folk Metal's gone~? >.> -
Flying Corpse - 10-24-2007
Bardic Harper napisał(a):Czyżby "3 akordy, darcie mordy" nadal lepiej się sprzedawało? (bez obrazy dla prawdziwych fanów, z obrazą dla pozerów...)
Proste granie jest i tak 100 razy lepsze niż te spedalone folkowe zespoliki
RAMONES >>>>>>>0>>>>>>>>Folk metal
- Anonymous - 10-24-2007
Tja... >.> Widzę, że niektórzy na tym forum poziomem umysłu nie grzeszą... (Mod, wake up, dude~)