Rzemyki -
Ave Metal - 11-16-2005
Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki sam mam siedem ale ciagle mi malo dlatego chcialbym zeby na stronie znalazly sie rzemyki a szczegulnie czarne
AVEMETAL 8)
Re: Rzemyki -
Wars - 11-16-2005
Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki sam mam siedem ale ciagle mi malo dlatego chcialbym zeby na stronie znalazly sie rzemyki a szczegulnie czarne
AVEMETAL 8)
Dżizas, czarny rzemyk możesz kupić WSZĘDZIE, niekoniecznie przez internet.. Dolicz jeszcze koszty wysyłki.
-
Angel of death - 11-16-2005
wszedzie rzemole kupic mozna.. ja w kraku mieszkam to na rynek sie jedzie i za 50 groszy jeden jest (mam po dziesiec na kazdej rece

)
-
Ave Metal - 11-16-2005
u mnie sa same bile albo zielone
-
Angel of death - 11-16-2005
jak bys sie wyslilil to czarne tez znajdziesz... nawet kiedy na jakis rneczek pojdzies to napewno bedą.. to zalezy od tego gdzie mieszkasz
-
Pandora - 11-16-2005
Zajebisty pomysł: rzemyk 1zł + koszty wysyłki 8,5zł. Zrobiłbyś interes swojego życia.
-
Dance Of Death - 11-16-2005
tak sie nie powinno na to patrzec... bo pamietajce ze wiele rzeczy kupuje sie przy okazji

ja jak robie zakupy to tak ze przesyłka jest za friko ale zakupy <150 zł.
-
Pandora - 11-16-2005
A nie łatwiej po prostu ruszyć dupe? Rzemyki da się kupić wszędzie.
-
Dance Of Death - 11-16-2005
Pandora napisał(a):A nie łatwiej po prostu ruszyć dupe? Rzemyki da się kupić wszędzie.
a to inna sprawa
-
Delia $haddix - 11-16-2005
nie tak znowu wszedzie. mdrzy jestescie bo mieszkacie w dużych miastach.
a co jak ktoś mieszka na takim zadupiu, że sklep jest na drugim końcu 'wsi'?! co dopiero rzemyki! a poza tym, kto by zamawiał sam rzemyk?! jakby mi np. brakowało do 150 zł to bym wzięła pare rzemyków i mam.
-
Ave Metal - 11-16-2005
przeciez nie jestem glupi zeby kupywac jednego rzemyka w paczce kupil bym przy okazji innych zakupow tak jak kupuje przy okazji naszywki albo cwieki
Pearl - 11-17-2005
Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa

hock:
Rumian - 11-17-2005
Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
prawda? do tego popatrzmy na nick kolegi i to jak zakonczyl swojego posta
Ave Metal napisał(a):AVEMETAL 8)
Axel - 11-17-2005
Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
A nie kazdy hipis ?
goofi - 11-17-2005
Axel napisał(a):Pearl napisał(a):Ave Metal napisał(a):Każdy porządny punk powinien nosic rzemyki
Ciekawa sprawa
hock:
A nie kazdy hipis ?
co nie..?

:?