Brakujący produkt, inny pieszczoch niz zamówiłam. -
mea - 03-31-2006
Dzis odebrałam paczke, zapłaciłam ale w paczce nei było kolcyzków za które zapłaciłam w ogólnej opłacie. Czyli zapłaciłam poprostu za cos czego nie ma!
Nastepnie sprawdzam reszte paczki:
PRZYSŁALISCIE MI NIE TEGO PIESZCZOCHA O KTÓREGO PROSIŁAM!
I co ja mam teraz zrobic?
Prosze o wysłanie kolczyków, i własciwego pieszczocha, lub o zwrot pieniedzy za kolczyki i pieszczocha. Wysyłałam do was majle (Naszywki też pomyliliscie ale to juz daruje) ale nie odpowiadacie.
Jeśli nie przyslecie brakujacych kolczyków i własciwego pieszczocha to zadam zwrotu wszytkich kosztów( przesyłka takze ) a odesle rzeczy które mi przysłaliscie. Prosze o szybką odpowiedz!
Zamówienie nr
1108332
Zawiodłam sie na was.
-
The Stig - 03-31-2006
kiepska sprawa...
ale czy wy do kurwy nędzy nie wiecie do czego służy telefon i numer telefonu ? no kutwa dzisiaj prawie kazdy ma komóre tylko chyba nie ma ich w mózgu :?
takie sprawy najlepiej załatwia sie rozmową czy to w cztery oczy czy przez słuchawke a nie e-maile czy posty na forum.
albo to jakis spisek antyreklamowy
poza tym pieszczoch(a,ę) to chyba rodzaj żeński, a nie meśki :>
-
mea - 03-31-2006
Mają przeprowadzke wiec jak miałam zadzwonic? Podobno telefon nieczynny. Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
-
-Rene- - 03-31-2006
mea napisał(a):Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
Jak dla kogo.
-
dark_maiden - 03-31-2006
-Rene- napisał(a):mea napisał(a):Co do rodzajów zenski meski obojetnie.
Jak dla kogo.
co za różnica u nas się mówi pieszczoszek albo pieszczoszka

jedni mają dziewczynki inni chłopców

i looz
-
-Rene- - 03-31-2006
Chodzi o mowę polską,o język którym się posługujemy więc jeśli tobie to obojętne to 'looz' analfabetko wtórna.A tak w ogóle to proponuje żebyś poszła się już zaorać zamiast wypisywać takie pierdy na forum i szukać zaczepki w tak infantylny sposób,dzięcię drogie,ok?
... -
mea - 04-01-2006
Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?
-
Tomash - 04-01-2006
DOBRA, BęDZIE DRUKOWANYMI - POPRZEZ FORUM NIC NIE ZAłATWISZ, NAPISZ MEJLA/ZADZWOń.
Re: ... -
Balthor - 04-01-2006
mea napisał(a):Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?
nie przejmuj sie, olej to totalnie ^^
TOmash napisal ci co zrobic, tutaj na prawde nic nie zalatwisz, ja nawet mowie zebys nie pisala mejla tylko dzwonila od razu.
-
dark_maiden - 04-01-2006
-Rene- napisał(a):Chodzi o mowę polską,o język którym się posługujemy więc jeśli tobie to obojętne to 'looz' analfabetko wtórna.A tak w ogóle to proponuje żebyś poszła się już zaorać zamiast wypisywać takie pierdy na forum i szukać zaczepki w tak infantylny sposób,dzięcię drogie,ok?
Ja szukam zaczepki?? Wyraziłam tylko swoje zdanie. Już nawet tego nie można robić??
Ale masz rację, jakakolwiek dyskusja z tobą nie prowadzi do niczego.
Re: ... -
statekx - 04-01-2006
mea napisał(a):Nie rozumiem. Szukacie zaczepki o byle co, czy chcecie pomóc?
Daj spokoj, tutaj odpowiedzi nie dostaniesz, co najwyzej otrzymasz ja w postaci jakiegos true dowcipu.
hm -
mea - 04-02-2006
ale napsiali ze nie maja teraz telefonu, wiec co mam zrobic? mejle wysłałam.
-
dark_maiden - 04-02-2006
wygląda na to, że nie pozostaje Ci nic jak czekać aż telefon będzie czynny