Bluza HammerFalla -
Rex - 03-23-2006
Witam. Mam pytanie.. od pewnego czasu (ok. 3 tyg) obserwuje z niepokojem dział: Bluz/Bluzy z zespołami/Hammerfall i stwierdzam z niepokojem, że nic się nie zmienia na kożyść kupujących. Chciałbym się dowiedzieć, czy pojawi się kiedyś bluza zespołu Hammerfall w rozmiarze XXL. Nieważne która bluza Hammerfalla, wazne tylko by była to XXLka.....
GG: 1944260
Re: Bluza HammerFalla -
IstnyKurwaRomantyk - 03-23-2006
Rex napisał(a):Witam. Mam pytanie.. od pewnego czasu (ok. 3 tyg) obserwuje z niepokojem dział: Bluz/Bluzy z zespołami/Hammerfall i stwierdzam z niepokojem, że nic się nie zmienia na kożyść kupujących. Chciałbym się dowiedzieć, czy pojawi się kiedyś bluza zespołu Hammerfall w rozmiarze XXL. Nieważne która bluza Hammerfalla, wazne tylko by była to XXLka.....
GG: 1944260
Skoro masz rozmiar XXL (jak ja) to proponuje rozejrzec sie za bluza jakiejs bardziej trve kapeli

<ok>
Re: Bluza HammerFalla -
Wars - 03-24-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):<ok>
Ej, co Ci z tym <ok> odjebało?
Rex napisał(a):GG: 1944260
Hehe, liczysz, ze ktos ze sklepu się z tobą skontaktuje? Czy dokonujesz aktu samozaorania?
-
Rex - 03-24-2006
Nie, ale ja zawsze podaje GG w postach z pytaniem

A nóż ktoś zeche się odezwac...

Nie koniecznie z "ekipy".
Widzę, że polak umie.. wciskać się tam, gdzie go nie chcą... zadałem pytanie odnośnie bluzy HF i odpowiedzi na taki temat oczekuje... nie intereuje mnie co myslicie o moim GG lub o tym co radzicie mi kupic "rozejrzyj się za bluza innej kapeli". Prosiłbym więc, jeżeli nikt nie ma konkretnych odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie, o wstrzymanie się w pisaniu bezsensownych, nic nie wnoszących postów.
POZDRAWIAM
-
Wars - 03-24-2006
^ To już sobie postów ponabijać nie można?
-
Rex - 03-24-2006
warsadal, ty widze też z poznania.. gdzie w poznani usą jakies fajne sklepy, z fajnymi bluzami?

np. Hammerfallem moim upragnionym ?

P
-
Wars - 03-24-2006
Bo ja Ci wiem. Raczej nie nosze takich ciuchów, ale sprawdź w Acid Shopie (taka zielona budka w podziemiach, na ulicy odchodzącej w górę od Półwiejskiej) w dawnym Rock'Long'Lacku, choć nie wiem co tam teraz jest, no i na Bema

.