Puder"Virgin" -
Kinder - 10-31-2005
Puder prasowany"Virgin" był sprzedawany osobno,teraz jest tylko w zestawie.Powinniście znowu to zmienić bo będzie mniejszy popyt ,mało kto kupi komplet za 200zł

. A sam puder był i tak nienajtańszy.
-
Pandora - 10-31-2005
Kup Star Gazera, też prasowany i naprawdę niezły. Miałam go, tylko oczywiście musiał mi spaść na ziemię i się rozwalić
-
Hethell - 11-01-2005
to mowisz ze dobry byl? podkladow bialych probowalas? bo jestem ciekawa czy dobre
-
Pandora - 11-01-2005
Hethell napisał(a):podkladow bialych probowalas? bo jestem ciekawa czy dobre
Nie, ale chyba teraz właśnie podkład kupię, bo też jestem ciekawa. Puder Star Gazer był dobry, więc już mam do tej marki niejakie zaufanie. Spróbuję podkład, może się nie przejadę...
-
Pearl - 11-01-2005
Wy chodzicie w takiej 'omączonej' twarzy na codzień? Nie jest Wam w tym jakoś dziwnie ...

Np. nie spływa to z Was jak jest ciepło?
-
Hethell - 11-01-2005
nie na codzien
nie splywa bo makijarzu nie walisz na twarz szpachla przeciez
-
Pandora - 11-01-2005
Pearl napisał(a):Wy chodzicie w takiej 'omączonej' twarzy na codzień?
Aż tak mnie jeszcze nie popieprzyło...
-
Pearl - 11-02-2005
Hethell napisał(a):nie na codzien
nie splywa bo makijarzu nie walisz na twarz szpachla przeciez 
Aaaaa, loozik
Pandora napisał(a):Aż tak mnie jeszcze nie popieprzyło...
No ja wcale tak nie twierdzę przecież.
-
Kinder - 11-04-2005
Spływanie jak na kim niekażdy ma idelaną cerę.A puder Star gazer nie byl najwyzszych lotów: na twarzy był cały dzień ale: nie matuje za bardzo,osadza się w porach,najlepiej wygląda przez pierwsze 20 min.poznije juz gorzej ale nie tak źle.PO zatym jak się nim pomalujesz masz wrażenie jakby niepokrywał wszytskiego jednolicie,są obszary większej i mneijszej bieli

<nie są to jakieś wielkie plamy ani wertepy

>ale jednak coś dziwnego.JAk na ta cenę to puder nie jest zły mi chodzilo w nim tylko o kolor,bo niwwazne ze splywa i dziwny jest w bieli i tak twarz wygląda lepiej.A też i mi się potłuk ten mój mączak. Dlatego chciałam spróbować "Virgin"moze bedzie lepszy ,ale szanowni handlarze nie odp. na post. :?
-
mała_czarna - 12-20-2005
ku*wa debile pełno jest sklepów do charakteryzacji, gdzie sprzedają zajebiscie wykurwiste białe podkłady, wsytarczy wpisac w google
aha, ps: jebcie sie ze swoją nietolerancją!
-
Dżemik - 12-21-2005
^Ehu, pms? ;>