Problem z forum(logowanie):( -
Tomash v2.0 - 10-20-2005
Po pierwsze: to ja Tomash
Po drugie: Jakoś przedwczoraj wchodzę sobie na forum i nagle się okazuje że nie mogę się zalogować, przy każdej próbie logowania wyskakiwało 404, to samo z próbą aktywacji nowego hasła itd

Wczoraj nawet nie dało się zarejestrować :] I teraz nie wiem czy to wina mojego kompa czy coś nie tak z serwerem, czy też może dostałem bana

W sumie nie zależy mi jakoś specjalnie na tamtym koncie ale...
-
Acrid - 10-20-2005
Tez tak mialem wczoraj, ale po refreshu, jakos dalo rade,.. wiec, zapewne to wina serwera. Probowales kasowac pliki cookies, czy cos w ten desen? Moge tez zmienic Ci haslo za pomoca PA, moze cos sie zmieni.
-
Wars - 10-20-2005
Hm.. nie wiem czy ma to jakis związek, ale: zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie?

hock:
Ej, odBANujcie Tomasha
-
Acrid - 10-20-2005
warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha :lol:
On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
-
Wars - 10-20-2005
Acrid napisał(a):warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha 
On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Nie zróciłeś uwagi na emdke
-
Acrid - 10-20-2005
warsadal napisał(a):Nie zróciłeś uwagi na emdke :)
Pompuj ;)
I tyle ;D
-
aXe Rose - 10-20-2005
Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...
-
Goldie - 10-21-2005
warsadal napisał(a):zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie?
hock:
bo miałeś tą informację zapisaną w cookies i pewnie usunąłeś... albo jak używasz firefoxa to może się skopała konfiguracja użytkownika... ja tak ostatnio miałem, a teraz muszę od nowa strony sortować w zakładkach i dodawać nowe :F
-
Elvis - 10-21-2005
aXe Rose napisał(a):Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...
Mam to samo.
-
Tomash v2.0 - 10-21-2005
Dobra to niech mi ktoś zmieni to hasło i wysle na priv na to konto albo na tomekj@net26.pl

Właśnie dziwne jest to że nic nie robiłem z kompem ostatnio:/ Radziłbym poinfomować Admina, bo to może być dziura w skrypcie a chyba nie chcielibyśmy żeby forum się sypnęło
-
Kamael - 10-21-2005
Zaraz napiszę do Nosferata, ale nie wiem jak szybko będzie mógł się pojawić.
-
Tomash - 10-21-2005
Dzięki Acrid
-
Sędzia Drut - 02-27-2006
ja mam problem taki ze przy wpisywaniu loginu i hasła wyskakuje mi błedne dane lub nieaktywne konto. Dane napewno sa poprawnie wpisane. Co z tym zrobic ?
-
Sędzia Drut - 02-27-2006
DO KURWY NEDZY POWIE MI KTOS CO SIE DZIEJE ?
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-27-2006
^^ chillout