Forum Rockmetalshop
Problem z forum(logowanie):( - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Problem z forum(logowanie):( (/thread-problem-z-forum-logowanie)

Strony: 1 2

Problem z forum(logowanie):( - Tomash v2.0 - 10-20-2005

Po pierwsze: to ja Tomash Smile
Po drugie: Jakoś przedwczoraj wchodzę sobie na forum i nagle się okazuje że nie mogę się zalogować, przy każdej próbie logowania wyskakiwało 404, to samo z próbą aktywacji nowego hasła itdSad Wczoraj nawet nie dało się zarejestrować :] I teraz nie wiem czy to wina mojego kompa czy coś nie tak z serwerem, czy też może dostałem bana Laughing W sumie nie zależy mi jakoś specjalnie na tamtym koncie ale...

- Acrid - 10-20-2005

Tez tak mialem wczoraj, ale po refreshu, jakos dalo rade,.. wiec, zapewne to wina serwera. Probowales kasowac pliki cookies, czy cos w ten desen? Moge tez zmienic Ci haslo za pomoca PA, moze cos sie zmieni.

- Wars - 10-20-2005

Hm.. nie wiem czy ma to jakis związek, ale: zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:
Ej, odBANujcie Tomasha Laughing

- Acrid - 10-20-2005

warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha :lol:

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.

- Wars - 10-20-2005

Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha Laughing

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Nie zróciłeś uwagi na emdke Smile

- Acrid - 10-20-2005

warsadal napisał(a):Nie zróciłeś uwagi na emdke :)

Pompuj ;)

I tyle ;D

- aXe Rose - 10-20-2005

Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...

- Goldie - 10-21-2005

warsadal napisał(a):zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:

bo miałeś tą informację zapisaną w cookies i pewnie usunąłeś... albo jak używasz firefoxa to może się skopała konfiguracja użytkownika... ja tak ostatnio miałem, a teraz muszę od nowa strony sortować w zakładkach i dodawać nowe :F

- Elvis - 10-21-2005

aXe Rose napisał(a):Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...

Mam to samo.

- Tomash v2.0 - 10-21-2005

Dobra to niech mi ktoś zmieni to hasło i wysle na priv na to konto albo na tomekj@net26.pl Smile Właśnie dziwne jest to że nic nie robiłem z kompem ostatnio:/ Radziłbym poinfomować Admina, bo to może być dziura w skrypcie a chyba nie chcielibyśmy żeby forum się sypnęłoSad

- Kamael - 10-21-2005

Zaraz napiszę do Nosferata, ale nie wiem jak szybko będzie mógł się pojawić.

- Tomash - 10-21-2005

Dzięki AcridSmile

- Sędzia Drut - 02-27-2006

ja mam problem taki ze przy wpisywaniu loginu i hasła wyskakuje mi błedne dane lub nieaktywne konto. Dane napewno sa poprawnie wpisane. Co z tym zrobic ?

- Sędzia Drut - 02-27-2006

DO KURWY NEDZY POWIE MI KTOS CO SIE DZIEJE ?

- IstnyKurwaRomantyk - 02-27-2006

^^ chillout Big Grin