Moonlight... -
Dance Of Death - 10-19-2005
Jeśli go lubisz, to za co ? ulubione kawałki/albumy, co o nim wogóle sądzicie? co Wam sie najbadziej w nim podoba ?
-
rathnait - 10-19-2005
najbardziej? głos wokalistki
utwory... chyba meren re
-
Amy - 10-20-2005
Narazie nie przemawia do mnie ich muzyka. A jakie płyty polecacie???
-
Ghost_82 - 10-20-2005
Bardzo fajny zespół. Słucham ich od niedawna i przypadli mi do gustu. Bardzo fajną płytka jest Yaishi i polecam ją. A oprócz tego godnymi uwagi są jeszcze Candra, Floe, Inermis.
-
Dance Of Death - 10-20-2005
Ghost_82 napisał(a):Bardzo fajny zespół. Słucham ich od niedawna i przypadli mi do gustu. Bardzo fajną płytka jest Yaishi i polecam ją. A oprócz tego godnymi uwagi są jeszcze Candra, Floe, Inermis.
nie lepiej powiedziec cała dyskografia
Amy napisał(a):Narazie nie przemawia do mnie ich muzyka. A jakie płyty polecacie???
to zalezy czego szukasz...

bo wg. mnie każda płytka jest dosc inna... np. Floe ma w sobie bardzo duzo spokoju, erotyzmu i mocno wieje sentymentalizmem

za to Yashi dość mocna płytka

tak bynajmniej mi sie wydaje...
Dzem: Edytuj posty..
-
mind.in.a.box - 10-20-2005
Dance_of_Death napisał(a):tak bynajmniej mi sie wydaje... 
Na litość boską! Używajmy słów, których znaczenie znamy!
-
Dance Of Death - 10-20-2005
mind.in.a.box napisał(a):Dance_of_Death napisał(a):tak bynajmniej mi sie wydaje... 
Na litość boską! Używajmy słów, których znaczenie znamy!
hmm słowo to ja znam i rozumie, tylko zabardzo Ciebie nie rozumię...

i mała prośba... nie uciekajmy od tematu....
-
RamzeS - 10-20-2005
Prawde mowiąc ja tez nie wiem o co pannie chodzi...
-
Valhalla - 10-20-2005
chyba jeszcze po 1000000000 razy bedzie trzeba kogos poprawiac i to jeszcze ciagle to samo. Pani z gory ma racje. Nie widzisz roznicy miedzy przynajmniej a bynajmniej?!
-
RamzeS - 10-20-2005
Valhalla napisał(a):chyba jeszcze po 1000000000 razy bedzie trzeba kogos poprawiac i to jeszcze ciagle to samo. Pani z gory ma racje. Nie widzisz roznicy miedzy przynajmniej a bynajmniej?! 
Gwoli scisłosci ty też robisz błędy(chociażby brak polskich liter),więc nie wytykaj ich innym.
Nie musisz już wszędzie i zawsze udowadniać jaka jestes mądra...O tym już wszyscy tu wiedzą.
-
Kamael - 10-20-2005
Część offtopa usunięta. Do tematu! Naprawdę zaczyna mnie już męczyć ciągłe usuwanie syfu, który robią tutaj niektóre osoby.
-
-lilith- - 10-26-2005
Ooo, a ja za Moonlightem nie przepadam

Tak jakoś mi nie podchodzi, to znaczy czasem mogę posłuchać, bo ogólnie zespół uważam za dobry i dość ciekawy, no ale właśnie... czasami
-
Ymir - 10-28-2005
Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu

Ale z opowiadań mojej koleżanki wiem, że niewiele tracę.
-
-lilith- - 10-29-2005
Ymir napisał(a):Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu
Koleżanka ma rację
-
Dance Of Death - 10-30-2005
-lilith- napisał(a):Ymir napisał(a):Moze zabrzmi to tochę śmiesznie, ale nie słyszałem ani jednego utworu
Koleżanka ma rację 
koleżanka sie mysli

- a tak na serio... to każdy lubi co innego

ale skoro tak mocno polegasz na koleżance to musicie byc dobre kolezanki