Flagi 110x140 -
Dance Of Death - 11-10-2005
Jak w temacie... zespoły... m.in. Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Motorhead, Iron Maiden, Pink Floyd, Judas Priest itp.
-
Angelique - 11-11-2005
Połączenie Pink Floyd z Credkami albo Dimmu masz nieziemskie.... 8)
-
Wars - 11-12-2005
Angelique napisał(a):Połączenie Pink Floyd z Credkami albo Dimmu masz nieziemskie.... 8)

A co złego w tym, że słucha urozmaiconej muzyki? Ja np. obok rocka lubię również dobre techno, które jest idealne na imprezy. Jesteś ograniczona, kotku
-
Angelique - 11-12-2005
wole byc ograniczona niz robic cos wbrew sobie! a techno - nienawidze!
-
aXe Rose - 11-12-2005
R......................O......................T......................F......................L
-
Dance Of Death - 11-12-2005
prosze nie schodzic z tematu, bo zalezy mi na tych flagach... a co do mego zestawienia... no cóż COF, DM, PF to bardzo spokojna muzyka
-
Axel - 11-12-2005
warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):Połączenie Pink Floyd z Credkami albo Dimmu masz nieziemskie.... 8)

A co złego w tym, że słucha urozmaiconej muzyki? Ja np. obok rocka lubię również dobre techno, które jest idealne na imprezy. Jesteś ograniczona, kotku 
Heh podobnie mam nie lubie jak ktos sie ogranicza tylko do jednego gatunku muzyki, techno ? czemu nie dobre techno nie jest złe a wiadomo ze na imprezie nie bede puszczal Burzuma.
-
statekx - 11-12-2005
Powinno sie sluchac to co sie lubi
cholera, ale ja jestem madry
-
aXe Rose - 11-12-2005
Jak robię imprezy to puszczam od Pink Floyd po Death. I jakoś nikt się nie skarżył.
-
Pearl - 11-12-2005
Imprezy? Tylko drum'n'bass

A flagi jak najbardziej się przydadzą
-
Ghost_82 - 11-12-2005
O czosnek normalnie zwaliła mnie z nóg tą wypowiedzią. Ja również jestem człowiekiem, który lubi poosłuchać dobrej muzy, ale to nie znaczy, że mam sie ograniczać do jednego stylu. W końcu trzeba poszerzać swe horyzonty muzyczne
-
Dżemik - 11-12-2005
O, wszyscy nagle tolerancyjni na inne rodzaje muzyki sie zrobili.. A w odpowiednich tematach po techno jechali..
Przypominam, ze tematem nie jest wymienianie swoich set'ow na imprezki..
-
Dance Of Death - 12-05-2005
DZIĘKUJE ZA spełnienie Mej Potrzeby
-
aXe Rose - 12-05-2005
Nie żebym się czepiał, ale od kiedy chcesz flagę Motorhead, którego przecież całym swoim mhrocznym sercem zawsze nienawidziłeś?
-
Axel - 12-05-2005
warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):Połączenie Pink Floyd z Credkami albo Dimmu masz nieziemskie.... 8)

A jakie techno lubisz ?, moze cos z Trancu np Dj Tiesto ? xD