Fora internetowe -
hier_kommt_die_sonne - 08-31-2005
No to tu dyskutujemy o forach internetowych ;}
-
Scully - 08-31-2005
a znasz jakiś forum pod patronatem Twojej Starej, gdzie nie ma kulturalnej dyskusji i gdzie panuje wieczna szczęśliwość?
MetalHeart RIP [*]
-
No, znałam, ale już nie żyje...
zapalmy mu wirtualną świeczkę
[*]
Ten temat może byc ogólnie o forach
-
Elvis - 08-31-2005
Buu, no właśnie.
Sam też zapalę świeczkę [*], chociaż może coś jeszcze wyjdzie (tak po cichu na to liczę).
Szanowne Panie - jak jakieś info będziecie miały na temat MH to proszę mnie informować.
-
Kamael - 08-31-2005
No to przerzuciłem te posty do nowego tematu... Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. Można tutaj rozmawiać ogólnie o forach internetowych, reklamować jakieś nowe.
-
Nivo - 08-31-2005
www.forum.unreal-fantasy.info
SAMI SIĘ O TO PROSILIŚCIE :>
-
Dżemik - 08-31-2005
MetalHeart zdechlo? Co sie stalo?
Swieczki stawiac nie zamierzam..
-
A nikt nie wiem, przypuszczenia i pogłoski są różne, ale fakt faktm, ze od paru dni nie istnieje
-
Elvis - 08-31-2005
Dżemik napisał(a):MetalHeart zdechlo? Co sie stalo?
Jak to, nie wiesz? Międzynarodowa żydowska finansjera nie śpi!!!
-
Elvis - 09-01-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A nikt nie wiem, przypuszczenia i pogłoski są różne, ale fakt faktm, ze od paru dni nie istnieje 
Jest! Jest! Jednak działa!
-
Dżemik - 09-01-2005
E.. Tak cos myslalem, ze to tylko chwilowe problemy z serwerem czy cus.. Z miesiac temu probowalem wejsc na MetalHeart i rowniez mi sie to nie udawalo przez kilka dni..
Szkoda.. Jednego konkurenta mniej by bylo.. ;P
-
Przemek87 - 08-17-2006
Zapraszam na najgorsze forum w Polsce. Niestety dotyczy ono mojego ulubionego zespołu. Tak się jednak składa że skupia pozerów, dzieciarnię i totalnych lamerów.
http://www.redhotchilipeppers.fora.pl
Szczególnie "polecam" dział INNE KAPELE i temat Scorpions.
Niektórzy z "kumatych" forumowiczow wśród swoich fascynacji obok RHCP wymieniają Szakire, Eminema, Black Eyed Peas,Aaliyah...ehhh zobaczcie sami...
sam tam musze krucjaty prowadzić
-
Ryhtyk - 08-18-2006
Przemek87 napisał(a):Niektórzy z "kumatych" forumowiczow wśród swoich fascynacji obok RHCP wymieniają Szakire, Eminema, Black Eyed Peas,Aaliyah...ehhh zobaczcie sami...
sam tam musze krucjaty prowadzić
Ja tam w tym nic niezwykłego ani dziwnego nie widzę, to jakby miało tak być, to fakt iż słucham np. Pearl Jam, automatycznie wykluczał mnie ze słuchania chociażby Wu Tang Clan .

Long live peace and fuck hate
-
goofi - 08-18-2006
www.pj.fora.pl forum o pearl jam, muzyce grunge`owej i ogolnie gitarowej