Wygląd niezgodny ze zdjeciem - pierscionek Alhemy - Anonymous - 09-22-2004
Dzisiaj własnie dostałam pierscionek z metalshopu firmy Alhemy Gothic i wszystko byłoby ok ale jest niezgodny ze zdjeciem na stronie , chodzi mi o ten pierscionek w kształcie trumny - ten wiekszy za 60 zł -
na zdjeciu jest w odcieniach niebiesko-fioletowych a w rzeczywistosci ma mase przeźroczysta , granatowy (prawie czarny )jest tylko ten krzyz w środku .
Ogólnie jest b. ładny , masywny itd ale ja zamaiwałam inny.
Jestem ciekawa jak to wytłumacza ludzie z metalshopu
-
grzybiarz - 09-25-2004
pewnie zaszla pomylka - przed chwilą czytałem posta w ktorym gościu dostał aszywkę The Crannberries, czy jakoś tak a chciał cos z jakimś tam napisaem.
-
Demon - 09-30-2004
Ja mam wlasnie mieszane uczucia do kupywania bizuterii na necie. Narnia ten pierscionek jest naprwde fajny? Jest ze srebra czy z czego?
ave
-
succubus - 10-02-2004
Ludzie z metalshopu mowia:

wiekszosc zdjec AG na stronie jest skopiowana z
www.alchemygothic.com. widocznie u nich to zdjecie tak wygladalo. nie jestesmy w stanie robic sami wszystkich zdjec bo by sie nam zeszlo hohoho....obiecujemy że w miare mozliwosci bedziemy podmieniac zdjecia na wlasne. 8)
- Anonymous - 10-04-2004
Demon : nie znam sie na materiałach , ale to raczej nie jest srebro , pierscionek , jest na serio ładny , i masywny , ale niestety jest mi za duzy i musze cos wykombinowac , srednica 1,9 to na prawde duzy rozmiar
-
TisH - 10-09-2004
Dlatego bizuterie najlepiej jest kupowac osobiscie albo robic na zamowienie
-
Aeroth - 10-09-2004
Anonymous napisał(a):Demon : nie znam sie na materiałach , ale to raczej nie jest srebro , pierscionek , jest na serio ładny , i masywny , ale niestety jest mi za duzy i musze cos wykombinowac , srednica 1,9 to na prawde duzy rozmiar
Alchemy? na 95% jest to pewter a jak za duży to idź do jubilera bez większych problemów powinien to zmniejszyc. Miłego noszenia.