Puddle Of Mudd -
Robson - 05-23-2005
Tak przeglądam forum i patrze, iż nie ma tematu o Kałóży Błota
Słyszeliście moze o Puddle Of Mudd? Co o nich myślicie?
Mi osobiście podobają sie piosenki takie jak: She Fucking Hates Me, Away From Me i Blurry
-
Tomash - 05-23-2005
Co o nich myśle?
Kazik kiedyś wymyślił termin "rock rolniczy"
I właśnie to grają PoM, wtórne, nudne, monotonne, niby ostre.... nie lubie i już
-
velvetova - 05-23-2005
mnie sie podobaja choc faktycznie sa trochu nudni...takie typowe amerykanskie granie...bardzo podoba mi sie piosenka "she hates me" a teledysk do nije poporstu nie ma rownych...
-
Robson - 05-23-2005
Ano teledysk Rulezz

Jeszcze Blurry jest fajna, można powiedzieć, ze taka ballada
-
Kamael - 05-23-2005
Parę razy coś tam słyszałem, więcej kawałków z pierwszej płyty (z drugiej znam tylko jeden) i nie powiem, podobało mi się. Może nic odkrywczego, ale słuchało się przyjemnie.
-
borysso - 05-23-2005
a jeszcze przed "blurry" (które nawet przypadło mi do gustu) był "control", trochę ostrzejszy kawałek, ale nie przesadnie. na miarę takiego właśnie grania. a, i głos wokalisty, takie naleciałości z cobaina...
-
Robson - 05-24-2005
Aha zapomniałem o tej piosence

Jest niezła, wpadajaca w ucho, miło się słucha
-
Ryhtyk - 06-08-2005
Dobry zespół, Come Clean dość sporo szumu narobiło, ale ich drugi krążek to nawet nie wiem kiedy powstał, a teledysku chyba żadnego nie zrobili, najbardziej lubię "Blurry" i "Control"
-
shana - 06-08-2005
Mi przypadła do gustu jedna piosenka tego zespołu "Blurry". taka zmulasza deczko, ale jak mam doła, to lubię jeszcze bardziej się w nim pogłębiać słuchając tego typu muzy
-
Lilith - 06-29-2005
Puddle Of Mudd - tak ogólnie ani mnie to grzeje ani mnie to ziębi. Nie przeszkadza mi ich muza, całkiem miło się słucha - do czasu, gdyż mnie oni strasznie nudzą... Maja parę lepszych kawałków, ale słuchanie ich "na dłuższą" metę nie jest dla mnie.
Podobały mi sie takie kawałki jak: "She Fu***ng Hates Me", czy "Away From Me".
-
Ajana - 06-29-2005
"She Fucking Hates Me" jest czadowe.
8)
-
Blood - 06-29-2005
Tak... "She hates me" jest swietne no i jeszcze "Away from me". No i rzeczywiscie dlugo sie nie da sluchac... przynudzaja.
-
Asymii - 08-09-2005
Typowo amerykanski rockowy zespol...tak jakby wzieli tanich rolnikow i nagrali 1 albo 2 super hity, i tyle. Muza dla papki ogladajacej Vive. Mi specjalnine jakoś nie podeszli do gustu...
-
MaFFej - 08-09-2005
Jesssuuu... jak ja ich nie lubię...

(no ale ten oklepany "She Hates Me" choć niezbyt mrawy ma jakiś urok - zwłaszcza z klipem

)
-
inkax - 11-28-2005
shana napisał(a):Mi przypadła do gustu jedna piosenka tego zespołu "Blurry". taka zmulasza deczko, ale jak mam doła, to lubię jeszcze bardziej się w nim pogłębiać słuchając tego typu muzy 
mnie również. do czasu...
ta muzyka po prostu nudzi. tyle. ^^