Dział.. -
Kicek - 05-23-2005
Cytat:Czego więcej w RockMetalShop'ie?
Mam takie skromne pytanie , po kiego jest ten dział ? WIelu ludzi ( min ja ) pisze tutaj czego wiencej...a w wiekszosci i takl nic sie z tym nie dzieje...
-
nosferatu - 05-23-2005
Wbrew pozorom - dzieje sie wiecej niz myslisz - przede wszystkim, czytamy wszystko co tutaj piszecie.
Nawet jesli nie jestesmy w stanie zalatwic konkretnej rzeczy o ktora ktokolwiek z Was prosi, to i tak mamy to na uwadze - jesli nie jutro, to za miesiac, albo nawet za pol roku, zawsze istnieje jakas tam szansa (nawet znikoma), ze akurat dana rzecz sie pojawi. A jesli nie bedzie to nawet dokladnie ta sama rzecz, bedzie to moze jakis zblizony asortyment.
Dzieki temu dzialowi przynajmniej orientacyjnie mamy swiadomosc tego, czego od nas oczekujecie.
-
Kicek - 05-29-2005
a to sorry
-
satyr - 06-06-2005
Nosferatu napisał(a):Wbrew pozorom - dzieje sie wiecej niz myslisz - przede wszystkim, czytamy wszystko co tutaj piszecie.
Nawet jesli nie jestesmy w stanie zalatwic konkretnej rzeczy o ktora ktokolwiek z Was prosi, to i tak mamy to na uwadze - jesli nie jutro, to za miesiac, albo nawet za pol roku, zawsze istnieje jakas tam szansa (nawet znikoma), ze akurat dana rzecz sie pojawi. A jesli nie bedzie to nawet dokladnie ta sama rzecz, bedzie to moze jakis zblizony asortyment.
Dzieki temu dzialowi przynajmniej orientacyjnie mamy swiadomosc tego, czego od nas oczekujecie.
hmm... a nie uważacie że wypadało by odpisac coś (cokolwiek) na propozycje które tutaj ludzie wrzucają?? czy dana propozycja ma szansę być zerealizowana, jeśli tak to orientacyjnie kiedy itp.?
według mnie tego wymaga hmm... kutura osób które ten sklep prowadzą, rozumiem że możecie być bradzo zajęci prowadzeniem sklepu, ale chyba reakcja na nasze propozycje nie wymaga chyba niewiadomo jakiej ilości czasu??
-
nosferatu - 06-07-2005
Zapraszam
TUTAJ