Forum Rockmetalshop
Wszędzie tylko te bojówki - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Wszędzie tylko te bojówki (/thread-wsz%C4%99dzie-tylko-te-boj%C3%B3wki)

Strony: 1 2

Wszędzie tylko te bojówki - skandal - 07-31-2006

Jak w temacie: długie, krótkie, czarne, zielone, łaciate, centkowane, itp i tak w każdym sklepie inetowym. Bojówek nie noszę i chętnie zobaczyłbym w sklepie coś innego w temacie spodni np. dżinsy w paski Wink czy coś w tym stylu

- drwal666 - 08-03-2006

To idź do sklepu firmowego adidas lub nike jak nie pasuje Tobie.

- The Stig - 08-03-2006

nie no w sumie autor tematu ma racje... same bojówki, a jeansów czy sztruksów zero Neutral choc dla mnie osobiscie kupno spodnie w necie graniczy z cudem bo jak tu je przymierzyc a jeszcze na moj specyficzny wymiar Laughing

- Vomitor - 08-04-2006

Kurde, dżinsy kupisz bejb w szmateksie tudzież na bazarze.. w czym problem..

- drwal666 - 08-04-2006

na 'Jarmarku Europa' dużo żołtków sprzedaje dżinsy Tongue

- The Stig - 08-04-2006

^ halo halo czarne jednolite nowe proste jeansy ? czy sklep czy targowisko - jeden chuj - dostanie ich graniczy z cudem.

- Rumian - 08-04-2006

The Stig napisał(a):^ halo halo czarne jednolite nowe proste jeansy ? czy sklep czy targowisko - jeden chuj - dostanie ich graniczy z cudem.
pierwszy raz musze sie z Toba zgodzic Neutral juz o sztruksy latwiej, a jeansy Neutral same kurwa powycierane, porozszerzane i jeszcze niewiadomo jakie ale jak taka chujowa moda panuje to coz zrobic...

- drwal666 - 08-04-2006

wiecie podobno wraca moda na discopolo stajl lol

- Axel - 08-04-2006

The Stig napisał(a):^ halo halo czarne jednolite nowe proste jeansy ? czy sklep czy targowisko - jeden chuj - dostanie ich graniczy z cudem.

Mam 3 pary czarnych jednolitych jeansowWink dwie z liwajsa ;d 1 z riserw : D wiec nie gadac glupot ;]

- The Stig - 08-04-2006

nie stac mnie na spodnie levisa bo to chyba o nie biega Wink i jeszcze pytanie kiedy je kupiłes Wink

- Rumian - 08-04-2006

The Stig napisał(a):nie stac mnie na spodnie levisa bo to chyba o nie biega Wink i jeszcze pytanie kiedy je kupiłes Wink
no to przykro mi ale raczej nie znajdziesz nigdzie indziej jednolitych czarnych jeansow - Levis, Mustang, Wrangler, z troche tanszych widzialem tylko Big Stary

- The Stig - 08-04-2006

swoją drogą to fajne są spodnie takie dopasowujące sie do ciała z jeansu (chyba) Slash je czesto eksponował na teledyskach GN'R. jesli chodzi o mnie to ja problem rozwiązuje kupując materiał i odwiedzając krawca Big Grin szyje to co chce Big Grin

- Rumian - 08-04-2006

The Stig napisał(a):swoją drogą to fajne są spodnie takie dopasowujące sie do ciała z jeansu (chyba) Slash je czesto eksponował na teledyskach GN'R. jesli chodzi o mnie to ja problem rozwiązuje kupując materiał i odwiedzając krawca Big Grin szyje to co chce Big Grin
w sumie to nawet niezly pomysl - ile wynosza Cie spodnie na ten przyklad (razem z materialem oczywiscie)

- The Stig - 08-04-2006

materiał w zależnosci od jakości to koszt 30-40 zł krawiec za szycie bierze 50zł czyli wychodzi jakies 80-90 zł ale szyjesz co chcesz Big Grin ja jak narazie uszyłem sobie czarne szwedy i bordowe dzwony Big Grin i jak kupujesz materiał to patrz na jego jakoś - ona jest kluczowa - im grubszy, gestszy materiał tym lepszy :>

- drwal666 - 08-05-2006

'bordowe dzwony'
a Ty co jakiś disco man, że dzwony nosisz Tongue