Forum Rockmetalshop
KelThuz - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: KelThuz (/thread-kelthuz)

Strony: 1 2 3

KelThuz - Kalin - 04-06-2005

Witam
Zakładam temat odnośnie KelThuza bo dostał on bana, i wwydaje mi się że nie do końca słusznie.
Mimo to że obrażał wiare ludzi itp. (i mimo to że sam się z nim kłuciłem) wydaje mi się że nie zasłużył aż na taką kare.
Bo ja szczerze mówiąc "doceniłem" jego wiedze, i obeznanie, dopiero niedawno, a że ma takie a nie inne sposoby jej przekazywania, to już inna sprawa.
Troche to głupie.... ale wyrażam prośbę o odblokowanie go :]

- gannon - 04-06-2005

a mi sie zdaje że to nie nasz interes czy Kelthuz ma bana czy nie, góra decyduje... w tym wypadku myślę że słusznie

- Kalin - 04-06-2005

Myślę ze to nasz interes, bo to my tworzymy między innymi to forum.
A człowiek to tylko człowiek, nawet Ci na "górze" podejmują czasem błędne decyzje.
Ja jestem za zdjęciem z niego bana, daje propozycję, a co się stanie to zobaczymy, ale mimo wszystko mam nadzieję że może go odblokują.

- deathless - 04-06-2005

Kalin napisał(a):A człowiek to tylko człowiek, nawet Ci na "górze" podejmują czasem błędne decyzje.

Ja nic nie mówię, ale...

Cytat:11. Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację - prosimy o bezwzględne dostosowywanie się do wszelkich zaleceń z ich strony.

Buehhe.
Od razu ten pkt nie wydawał mi się odpowiedni.
Chociaż na temat tego pana raczej zdania nie mam, bo pamiętam go tylko z wpisu właśnie o Jezusie...

- qsiarz - 04-06-2005

no moze i ma wiedze, ale trzeba bylo sie zastanowic na poczatku

- velvetova - 04-06-2005

wiesz co Kalin ale to jest troche bezsensu...dajmy na to ze go odblokuja bo sie za nim wstawimy...to i tak napewno bedzie tak ze my go teraz bronimy ale on i tak poznije bedzie nas wyzywal...

- Kalin - 04-06-2005

Czy ja wiem....
Kogo wyzywał tego wyzywał Wink
Też się z nim kłuciłem, ale gadałem z nim później na PW i okazało się ze wcale nie jest z niego taki cap Big Grin
Wszyscy go teraz utorzsamiają tylko z tematem o Jezusie - troche to błędne. Wiadomo w innych tematach też nie zawsze był "miły" ale swoje racje miał.

- Tuomasss - 04-06-2005

Nie można odmówić KelThuzowi inteligencji i wiedzy. Facet ma łeb, ale... Problem leży nie tyle w jego poglądach (każdy ma prawo do własnego zdania), ale w sposobie jaki je wyraża. A najbardziej wkurzający jest fakt, że KelThuz nie potrafił uszanować cudzego zdania. Chyba większość wie jak kończyły się z nim dyskusje na forum...

- Morte - 04-06-2005

Heh... a ja na waszym miejscu zamiast martwić się Kelthuza zainteresowałbym się osobą która zarejstrowała się krótko po jego zbanowaniu i ma identyczne poglądy i sposoby wyrażania się jak nasz słowiański wojownik z Kielc... Wink

- Tuomasss - 04-06-2005

Kurde, masz racje... :?
Prawie jak on. Przypadek? Wink

- Morte - 04-06-2005

Hmm... raczej nie Angry Kelthuz jest bystrym chłopcem jak na twardego potomka słowian przystało. Nie będzie mu jakiś ban życia utrudniał Laughing

- whatsername - 04-06-2005

Kurde ale on czasami przesadza...co ja pisze czasami ......może go to bawi , ale niektórych to może urazić Mad

- aXe Rose - 04-06-2005

Wiedzę o muzyce miał, to przynaję
Nie mogę powiedzieć, żebym go nie lubił, bo nie można tego raczej powiedzieć o nikim, kogo się zna z forum.
Zachowywał się bardzo nietolerancyjnie co do ludzkich przekonań, i to w bardzo drażliwym okresie. O ile był przywoływany wcześniej do porządku i ostrzegany, to modzi postąpili po prostu tak jak musieli.

- Anonymous - 04-06-2005

żal mi go nie jest... można mu dać szanse bo jest inteligentny, wiedze ma dużą ale niestety ordynarny przekaz
mi osobiście nic nieprzyjemnego nie wyrządził
każdy powiniem dostać 2 szansę...

- Emma - 04-06-2005

ehh tym jezusem to mnei troche odzucilo .. ale chyba byl raczej nieszkodliwy ....mam paru znajomych o podobnych pogladach ..i coz moze je wyrazaja troche subtelniej ....Tongue
no ale Keltuz chyba raczej inteligentny chlopiec
DAC MU SZANSE!DAC MU SZANSE Tongue
jak czlowiek za duzo sie uczy i po nocach siedzi na forum to mu odbija[/quote]