Forum Rockmetalshop
Czy lubimy byc fotografowani?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Czy lubimy byc fotografowani?? (/thread-czy-lubimy-byc-fotografowani)

Strony: 1 2 3 4

Czy lubimy byc fotografowani?? - Norhaji - 02-23-2005

Zarzucam ten post z czystej ciekawosci czy ludzie lubia byc fotografowani.

P.S.
Jak by znalazla sie jakas ciekawa dziewczyna chetna na mala sesje zdieciowa niech da mi znac ^^

- gorzka - 02-23-2005

Hyhy, gdybym była ładna i fotogeniczna to jaknajbardziej, ale w obecnym stanie z moimi warunkami.... to raczej niebardzo, no chbya ze tak z przyajciolmi w wiekszym gronie to ok. Laughing

- Pandora - 02-23-2005

Czy lubię być fotografowana...? To zależy, raczej tak... ale nie znienacka!!! Mad

- Norhaji - 02-23-2005

ehhh byc nie fotogenicznym to pojecie wzglendne po porostu mialo sie pecha i walnelo jakas glupia mine ;p wszystko zalerzy od checi osoby fotografowanej i fotografa :]

- Arion - 02-23-2005

u mnie to zależy - jeśli mam ochotę na małą sesyjkę z jakimś motywem przewodnim lub konceptem, albo jeśli ma być to zdjęcie humorystyczne, czy też upamiętniające jakieś chwile [typu wyjazdy], to jak najbardziej.
natomiast jeśli nie mam nastroju na pstrykanie mi fotek, uparty fotograf może skończyć z pokaźną kolekcją zdjęć moich dłoni ;]

- madpuchatek - 02-23-2005

Zależy od humoru,ale zazwyczaj lubie.Czasami zdarza mi sie robić fotke samemu sobie robiąć przy tym głupią mine Big Grin (niekoniecznie moim aparatem :]).

- Tuomasss - 02-23-2005

Ja brzydki jestem to raczej nieciekawie wychodzę na fotach (co widać na załączonym obrazku). Z tego też powodu nie przepadam za byciem fotografowanym. Znacznie więcej przyjemności sprawia mi pstrykanie zdjęcia.

- Acrid - 02-23-2005

No ba, fotografowac takie miesko jak ja, szczyt marzen Big Grin Foty ktore mi leza na kompie, sa albo z rodzinnych spadow, albo z jakis libacji, orgietek itp (; W sumie to nie lubie, ale jak juz mam to AZ tak bardzo nie przeszkadza, moze oprocz tego, ze osoba przegladajaca szybko moze zwrocic posilek i miec skaze na cale zycie Big Grin Moj ryjek ownZ!

- gabrysia - 02-23-2005

Tuomasss napisał(a):Ja brzydki jestem
Kto Ci to powiedział? :? Wink

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-23-2005

Ja lubie byc fotografowany. Paparazzi gonia za mna od dziecka wiec sie przyzwyczailem Big Grin. Czasami, tak jak niektorym facetom, odbija mi i robie sobie zdjecia z glupimi minami ( moze jakis topic zaloze w tym temacie Confusedhock: ) ale najbardziej lubie zdjecia z przyjaciolmi z jakichs wspolnych wypadow czy imprez. Nie peszy mnie ani aparat ani kamera wiec wychodze w miare normalnie ( tylko czasem zapomne sie ogolic Laughing )

- Dżemik - 02-23-2005

Hmm.. ostatnie zdjecie z moja piekna geba pochodzi bodajze sprzed 4 lat.. Czyli nie.. Nie lubie byc fotografowanym..

Chociaz nie zaliczam sie do osob ktore zaslaniaja obiektyw rekoma jesli tylko jakowys ujrza..

- Emma - 02-23-2005

lubie fotki z nienacka ...sytuacyjne ..
fajnie jest pozniej poogladac i sie posmiac Smile

- Aeroth - 02-23-2005

nie lubie zdjęć ustawianych, sztucznych i na ktorych musze udawać ze jestem zadowolony z tego, że ktos raczył mnie zfotografować. Najlepsze są z imprez, spotkań ze znajomymi, wymian np. mój avatarek obecny.

- Hethell - 02-23-2005

a ja tam lubie jak mi fotki robia Big Grin

- Tuomasss - 02-23-2005

gabrysia napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Ja brzydki jestem
Kto Ci to powiedział? :? Wink

Nikt, ja jestem w tej sprawie po prostu obiektywny Big Grin