Forum Rockmetalshop
Mieszane uczucia...:/ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Informacje o artykułach (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-informacje-o-artyku%C5%82ach)
+--- Wątek: Mieszane uczucia...:/ (/thread-mieszane-uczucia)

Mieszane uczucia...:/ - White Rabbit - 02-23-2005

Dzisiaj otrzymałam upragniona paczke z RMS. Niby wszystko ok, ale.... Pierscionki i naszywka - wypas. Gorzej z koszulka... Spodziewalam sie czegos lepszego gatunkowo. Cienka tkanina, marny nadruk ktory byl tylko na jednym rekawie... Za wysoka cena (40 pln) jak na produkt takiej jakosci. Na dodatek torebki byly rozerwane a pocztowka lekko zgieta w rogu.
Mam po prostu takie mieszane uczucia.
A czy Wam zdazylo sie kiedys kupic cos co nie spelnilo Waszych oczekiwan? Sad
Wiem, ze to producenci itp... lecz napawde mialam nadzieje, ze dostane cos fajnego do noszenia.;(

- Balthor - 02-23-2005

no zdarzylo mi się... niedawno kupiłem bluzę z czaszeczką... no i przyznam ona jest grubości kiepskiej gatunkowo koszulki.. a podkreślam TO BLUZA... no nic... jedyne co dobre to wzór... ale co tam... shit happens

- White Rabbit - 02-23-2005

Balthor napisał(a):no zdarzylo mi się... niedawno kupiłem bluzę z czaszeczką... no i przyznam ona jest grubości kiepskiej gatunkowo koszulki.. a podkreślam TO BLUZA... no nic... jedyne co dobre to wzór... ale co tam... shit happens
Wiem... To czasami jest przykre. Zrozumiałbym gdyby cena była nizsza czy cos, ale w tym wypadku... Crying or Very Sad

- Hair of the dog - 02-23-2005

ile razy ja tu cos zamowilem co sie skurczylo po pierwszym praniu tak ze siegala mi koszulak np. ledwo co do pasaBig Grin taka metro-style...Big Grin

- Aeroth - 02-23-2005

e tam jęczycie, ja kiedyś przez przypadek oblałem rękawy koszulki kwasem i sie rozciągnęły i zesztywniały. Obciąłem je, obszyłem i mam bezrękawnik.

- agnes - 02-24-2005

Heh... Chyba zamówiłyśmy takie same bluzki. Też trochę inaczej ją sobie wyobrażałam (ten nadruk na rękawie wygląda jak sprany). Ale co tam, najwyżej będę na nią jakieś koszule zarzucać.

- SHOX! - 02-25-2005

Ja kupiłem 2 koszulki Sex Pistols i Queena. Moje zamówienie zostało zrealizowane w tydzień co w dzisiejszych czasach szokuje bo sam wysyłam paczki dosyć cześto i śle je priorytetem więc przesyłak dochodzi na drugi dzień do adresata, ale kiedyś tego nie było więc wybaczam Smile Z Pistolsów jestem zadowolony po dziś dzień, średnio niski jakościowo materiał to standard w tego typu odzieży ale nadruk trzyma się świetnie a był już kilka razy prany, żadnego skurczenia też nie wychwyciłęm. Co innego mam z Queenem na którym mi bardziej zależało, chłopcy zostali nadrukowani na koszulce od innego dostawcy co mi się nie spodobało bo była dużo gorsza jakościowo i miałem problemy z rękawkami, nie zastanawiając się długo odciąłem je Big Grin i mam teraz bezrękawnik Smile

- Emma - 02-25-2005

mi bluza barwiona strzanie zafabowala byly 3 kolory a teraz jest jeden ;/
ale pozostale 2 koszulki calkiem niezle sie nosza

- Hair of the dog - 03-01-2005

jednym slowem-cipne nadruki a jakosc koszulek pozalsieboze(1 slowo...)
proponuje wprowadzic promo stars jako koszulki standardowe...bo te za 18zl to sie chyba tylko nadaja do wycierania podlogi. nie wspominajac, ze rozmiary XXL sa jak L u innych producentow

- Anonymous - 03-06-2005

sklep nam wciska kit Big Grin

- deathless - 03-06-2005

Kupiłam kostkę...
dupa totalna.
takie nietrwałe mi się to wszystko wydaje.

i naszywski wydają mi się tak nistarannie skończone:/

- Vikernes - 03-06-2005

no coz to juz wina producentow ze tak nas w jajo robia i podsylaja lipny material, jak chcemy miec dobrej jakosci koszulencje to trzeba samemu kupic jakas za 50 zl i namalowac jakies znaczki :F

- #Darkness# - 03-06-2005

Ja tam jestem zadowolona....zobaczymy co się stanie jak wypiorę....