moje propozycje - Anonymous - 02-18-2005
Proponuję wzbogacenie działu- bluzki dziewczęce a konkretnie chodzi mi o jakieś ciekawsze nadruki a nie same loga zespołów noi fajnie by było gdyby były koszulki Moskwy
-
Tomash - 02-18-2005
http://www.zima.slask.pl/katalog/koszulki/moskwa.html
-
jennyjudi - 02-19-2005
Jestem za pomysłem, żeby więcej było bluzek dziewczęcych, a tak konkretnie chodzi mi o te z długim rękawem i rozszerzanym... najlepiej coś w połączeniu czarnego i czerwonego kolorku... mam takie 2 bluzki i jestem zadowolona... Są naprawdę super...
-
SHOX! - 02-20-2005
Koszulki z moskwy niech zostaną w moskwie, ostanio leciał dobry program o komunie i nie wiedzieć czemu ubieranie się w KOMUNISTYCZNE ciuszki jest trendy, może sprowadzcie sfastyki do sklepu ;] a tak na poważnie to komuna wymordowała setki tysięcy Polaków i nie chciałbym widzieć tego SYFU jak ktos

w tym chodzi po ulicy ;]KONIEC KROPKA.
-
Tomash - 02-20-2005
Ej, ale Moskwa to przecież genialna polska punkowa kapela, a nazwe wybrali po to by wkurzyć cenzure(jeśliby byli tacy komunistyczni, to by nie zapowiadali ich w rozgłośni harcerskiej jako "M-wa")
-
White Rabbit - 02-20-2005
Zgadzam się z Tobą!
Więcej wzorów tribal, no i niech nadruki bedą wieksze. bo nie chce placic 40 zl za maleńki napis 4 na 4 cm.
-
SHOX! - 02-20-2005
Nie no to sorry jeżeli chodzi o kapele

ale nie chcę widzieć żadnych sierpów i młotów i tym podobnych koszulek których ostatnio można spotkać w sklepach, chodzi mi o symbole komunistyczne tylko i wyłącznie.
-
Tomash - 02-20-2005
SHOX! napisał(a):Nie no to sorry jeżeli chodzi o kapele
ale nie chcę widzieć żadnych sierpów i młotów i tym podobnych koszulek których ostatnio można spotkać w sklepach, chodzi mi o symbole komunistyczne tylko i wyłącznie.
No to tu masz racje, oczywiście
-
Tuomasss - 02-20-2005
Popieram! Żadnych CCCP, sierpów, młotów, leninów, wywalić też Che Guevarę. Jestem może radykalny, ale wszystko co kojarzy się z komuną sprawia, że otwiera mi się kosa w kieszenia.
-
Aeroth - 02-20-2005
Tuomasss napisał(a):Popieram! Żadnych CCCP, sierpów, młotów, leninów, wywalić też Che Guevarę. Jestem może radykalny, ale wszystko co kojarzy się z komuną sprawia, że otwiera mi się kosa w kieszenia.
zamknąc sklep i palić produkty które są narzedziamy w reku szatana!
-
Tuomasss - 02-20-2005
Ej, bez przesady. Tam jest cała kupa fajnych rzeczy.
- Anonymous - 02-26-2005
Ja by pragnał wiecej staffu CKY nigdzie tego niema tylko smierdzacy kicz a cky to niezła kapelka i poszukuje basisty
-
Oniriath - 06-14-2005
Zgadzam się z tym, że powinno być większe urozmaicenie w bluzkach dziewczęcych... mam tu na myśli głównie te z nadrukami zespołów. Akurat nie fascynuje mnie żaden z zespołów z których są one dostępne, a bardzo mi się marzy normalna, "babska" koszulka z fajnym nadrukiem, a nie kolejny worek

ktore notabene mam już dwa bom się powstrzymać nie mogła.

Chociaż żeby ujrzeć dziewczęcą koszulkę z nadrukiem Anathemy czy Opeth to chyba na razie moge sobie pomarzyć..
-
Linndemannka - 06-15-2005
Może więcej kobiecych bluzecek z Rammstein xDD no i nie tylko xD
-
deathless - 06-15-2005
Bluzka dla lasek z BS!
Taka jak na kropie jest.
Koszulek już nie noszę, bo trzeba się pochwalić, ekhm

Oooo... i KISS też, też:]