Equilibrium -
Spidero - 06-14-2004
Oglądaliście ten film? Mi osobiście się bardzo podobał, może nie był doskonale zrealizowany, ale podobała mi się treść. Ulubiony moment? hmm, ostatnia akcja z pseudo ojcem na spluwy
-
Prisca - 06-14-2004
Cholera... mi to do gustu nie przypadło... dobrze, że oglądałam w domu, bo co jakiś czas wychodziłam do kuchni po coś do pica ... i jedzenia
-
tix - 06-14-2004
a mi sie bardzo podobał!! swietny!! matrix wysiada przy tym.
-
Prisca - 06-14-2004
Mi się po porstu przejadły filmy o tej tematyce ;]
-
Spidero - 06-15-2004
Ja myślę, że nie ma wiele filmów o tej tematyce... A ten film jest naprawdę dobry. dla mnie porównywalny do matrixa.
-
LordThomas - 06-15-2004
Ten film po prostu wymiata...oglądałem go 4 razy (a może i pięc ale niepamiętam) i uważam że jest wyrąbany w czosnek :!:
Stawiam na równi z matrixem bo Equilibrium ma większe przesłanie...
-
7th seeker - 06-16-2004
Fajne ciuchy mieli w ty filmie

. A reszta oczywiście jeden wielki majstersztyk :!:
-
Tasiorro - 08-25-2004
Heh rozsmieszyl mnie troche jeden moment w tym filmie, mianowicie w koncowce koles zostaje z jednym kolesiem i maja sie ciachac, mysle sobie ze bedzie jakis dobry fight a tu trzask i nasz bohater go pocial w 3 sekundy
-
Ozzzy - 10-14-2004
dobry zdecydowanie dobry film no nie wiem czy lepszy od matrixa..zalezy od ktorej czesci

ale jak dla mnie warty obejzenia
-
gamroth1 - 10-14-2004
Oglądałem ten film 2-3 razy i wgnótł mnie lekutko w ziemmie, ciekawy pomysł, fajna fabuła i do tego dobre efekty, dla przykładu dodam że na każdej części matrixsa spałem jak niedźwiedź, dla mnie matrix miał w swej trylogii 5, może 6 fajnych scen i nic więcej
-
tayuki - 10-17-2004
2 razy widziałam.
Szmatrix chowaj się.
-
Druciak - 10-18-2004
Niezłe, naprawdę niezłe, zwłaszcza "walki na pistolety". Świetna pierwsza scena jak główny bohater wchodzi do ciemnego pokoju.
-
Naz - 10-18-2004
Przeciętne filmidło akcji... przez cały czas koleś naparza stojących wokół niego strażników "klamką" od swojego pistoletu. Fabuła także niczym nie zaskakuje. 4/10
-
Asymii - 08-11-2005
Jak dla mnie film, ze nakrecony, ale za to z dobra fabula. Po takim fimie musisz chwile posiedziec i pomyslec 'hmm a co by bylo gdyby faktycznie..'.