Forum Rockmetalshop
Skateboarding - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Skateboarding (/thread-skateboarding)

Strony: 1 2 3 4

Skateboarding - mocno_nocny - 12-23-2004

Co sądzicie o jeżdzeniu na desce ??
Nie chodzi mi tu o subkulture skejtów bo tej wielu nienawidzi.
Tylko o samo jeżdzenie na desce !!

- Macias - 12-23-2004

Mi sie to strasznie podoba Tony Hawk i Bucky Lasek sa genialni i strasznie lubie ich ogladac na Extreme chanell. Szkoda tylko ze w Polsce nie ma gdzie jezdzic inaczej juz dawno bym kupil sobie deche 8)

- gabrysia - 12-23-2004

Dla mnie bomba! Często oglądałam zawody na Extreme dopóki moi starsi nie zrezygnowali z kablówy :/ Mój kumpel jeździ i tez lubie na to patrzeć. No i graćSmile Tony Hawk's Pro Skater to czadowa graSmile Pozdr.

- gannon - 12-23-2004

tez czasami pooglądam na extreme...gdy czekam na DROP IN albo Ride Guide Mountain Bike Show Big Grin

- aXe Rose - 12-23-2004

Kiedyś próbowałem, stwierdziłem, że nie potrafię na tym nawet ustać, więc w trosce o własne życie, odpuściłem sobie. To nie dla mnie Wink ale tym bardziej szczerze podziwiam prawdziwych skaterów (swoją drogą, bezczelnie bezczeszczonych przez samozwańczych sk8-hiphopowców Mad )

- Hair of the dog - 12-24-2004

ja jezdze ale tylko jak mam ochote i jest ladna pogodaBig Grin

- Slayerd - 12-24-2004

Próbowałem, poobijałem się, przwerzuciłem się na strzelanie. Angry

- psychosis - 12-24-2004

b. fajny sport... również jeżdzę na desce w lato jedną deske złamałem a druga narazie się trzyma , nielucząc potłuczeń 2 razy reka wybita nadkartek kolano i kostka..Wink ale ogólnie zajebiscie...Wink niedawno udało mi sie zjechać po rurce.. yeach..Wink

- Cesarzyk - 12-25-2004

Jeździłem jeszcze rok temu (od 10 do 15 roku życia Big Grin). Złamałem nogę i mi się odechciało :?

- Emhyr - 12-25-2004

...no fajnie się to oglada ale ja mam gdzieś się połamać...jesynie co to na rolkach rekreacyjnie pośmigam... Big Grin

- Masło - 12-25-2004

Mnie kręci jazda szybka na rolkach ,ale nie lubie jazdy wyczynowej ani na rolkach ani na deskorolce !!

- Alsvartr - 12-25-2004

Ja ze sportów extremalnych preferuję tylko MA Tricks Wink

- gannon - 12-25-2004

ooooo Big Grin

też chciałem się za to wiecej zabrać, ale na zwykłym treningu czsu na to nie znajde... Crying or Very Sad
I tak wolę się pomłucić w parterze Laughing

- Emma - 12-25-2004

a ja i tak wole rowerki .. Smile gdyby nie moje konie to bym sie przezucila tylko na zjazdowke rowerowa .. swietna sprawa

- Alsvartr - 12-26-2004

gannon napisał(a):ooooo Big Grin

też chciałem się za to wiecej zabrać, ale na zwykłym treningu czsu na to nie znajde... Crying or Very Sad
I tak wolę się pomłucić w parterze Laughing

Gannon ja godze jakoś treningi TKD i tricki.Niestety mogę trenować tylko jak nie pada bo nie mam dostępu do salki Crying or Very Sad