Forum Rockmetalshop
Małe kapselki :P - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Małe kapselki :P (/thread-ma%C5%82e-kapselki-p)

Strony: 1 2

Małe kapselki :P - Pearl - 01-02-2006

Ja mam takie pytanko. Czy będzie więcej tych małych kapselków? Bo zależałoby mi na takich Smile W najbliższym czasie będę sobie chyba zamawiała plakat jakiś i do tego chętnie kupiłabym właśnie takie kapselki. Zależałoby mi szczególnie na takim z napisem Oi! Wink Albo np. The Analogs Smile

- Szyszak - 01-02-2006

Hmm... Z napisem "OI"...

*patrzy na jej sig*

Wha?

- Pearl - 01-02-2006

Nie bardzo rozumiem. Co w tym dziwnego, że chcę taki kapsel.

- Zakk_Wylde - 01-03-2006

przecież takie kapselki są w każdym metalshopie i na większości bazarów Big Grin

- Pearl - 01-03-2006

No właśnie u mnie w sklepie muzycznym nie ma takich, które akurat ja chcę Wink A sklep muzyczny w moim mieście jest tylko jeden ... Ojej, jak będą to fajnie, a jak nie to trudno Smile

to ja jestem z mrocznego boru i u mnie jest więcej sklepów muzycznych ... gdzie ty kobieto ( strzelam Big Grin ) mieszkasz ? Big GrinBig GrinBig Grin

- Amy - 01-03-2006

phi u mnie żadnego sklepu muzycznego i nie płacze Big Grin

- RamzeS - 01-03-2006

Nie ma to,jak mieszkac w metropolii,gdzie jest pełno sklepów muzycznych Laughing

- Amy - 01-03-2006

R_amze_S napisał(a):Nie ma to,jak mieszkac w metropolii,gdzie jest pełno sklepów muzycznych Laughing

nooooo Sad

Amy napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Nie ma to,jak mieszkac w metropolii,gdzie jest pełno sklepów muzycznych Laughing

nooooo Sad
przed chwilą mówiłaś że nie płaczesz z tego powodu Big Grin

- Amy - 01-03-2006

w sumie to nie płacze ale fajnie by było jak by było.... Big Grin hehe

Amy napisał(a):w sumie to nie płacze ale fajnie by było jak by było.... Big Grin hehe
to wykorzystaj w jakimś urzędzie matent z tępym narzędziem który napisałem w innym temacie Big Grin

- Amy - 01-03-2006

Zakk_Wylde napisał(a):
Amy napisał(a):w sumie to nie płacze ale fajnie by było jak by było.... Big Grin hehe
to wykorzystaj w jakimś urzędzie matent z tępym narzędziem który napisałem w innym temacie Big Grin

o nooo Big Grin dzięki za pomysł...... Big Grin

Amy napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):

o nooo Big Grin dzięki za pomysł...... Big Grin
nie ma za co Big Grin może teras ty dasz pomysł jak nakłaniać rodziców na koncerty ?

- Pearl - 01-03-2006

Zakk_Wylde napisał(a):to ja jestem z mrocznego boru i u mnie jest więcej sklepów muzycznych ... gdzie ty kobieto ( strzelam Big Grin ) mieszkasz ? Big GrinBig GrinBig Grin
Kobieto Wink A mieszkam sobie w Jastrzębiu Zdroju. Piękna mieścina na Górnym Śląsku Wink Big Grin