Forum Rockmetalshop
wokalista=wkurzeni sąsiedzi :D - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: wokalista=wkurzeni sąsiedzi :D (/thread-wokalista-wkurzeni-s%C4%85siedzi-d)

Strony: 1 2

wokalista=wkurzeni sąsiedzi :D - psycho - 12-20-2004

macie jakieś pomysły jak tu w przerwach między prubami w garażu kumpla lub w płatnej sali można sobie ćwiczyć wokal aby nie wkurwiać sąsiadów...
ot taki se temacik Big Grin

- aXe Rose - 12-20-2004

ja mam fajnie Wink mieszkam w domku jednorodzinnym, więc sąsiedzi mi mogą naskoczyć Smile

- ReTuRn - 12-20-2004

No to mamy podobnie. A i tak ich wnerwiam, puszczając muzykę baaardzo głośno (niedaleko są ode mnie, straszne **** kiedyś puszcza;li radio "Zet" taaaak glosno)

- psycho - 12-20-2004

a ja niemam tak dobrze i jak mnie szlak trafi to niedługo przywitam sąsiadke z dołu młotkiem...czepia sie babsztyl jeden...powinna o autograf poprosić który za pare lat sprzeda za kupe kasy Big Grin Big Grin wiem że jestem skromny wszyscy mi to mówią Laughing

- aXe Rose - 12-20-2004

Nie chcę nic mówić, ale sąsiedzi to makabra ogólnoświatowa... Chociażby Axl Rose został aresztowany 30 października 1990 za walnięcie butelką w głowę sąsiadki, która skarżyła się, że za głośno puszcza muzykę... Angry

- Katiria - 12-21-2004

aXe Rose napisał(a):Nie chcę nic mówić, ale sąsiedzi to makabra ogólnoświatowa... Chociażby Axl Rose został aresztowany 30 października 1990 za walnięcie butelką w głowę sąsiadki, która skarżyła się, że za głośno puszcza muzykę... Angry

HA HA HA!!! Big Grin Big Grin Big Grin

Ja sąsiadów mam głęboko w......
Puszczam co i kiedy mi się podoba Laughing Laughing Angry

- Emma - 12-22-2004

jak mi sasiad pusci "pralke" to ja sie mu odwdzieczam i zaczynam grac na skrzypkach Tongue

- aXe Rose - 12-22-2004

Emma napisał(a):jak mi sasiad pusci "pralke" to ja sie mu odwdzieczam i zaczynam grac na skrzypkach Tongue

A jak mnie sąsiad spod okna puścił jakąś disco-paradę na cały głos, to chamsko otworzyłem okno i się odwdzięczyłem utworem Blackened Metalliki Wink Wyłączył te swoje wzmacniacze po 30 sekundach Wink

- Anonymous - 12-22-2004

ja nie mam takich problemów choć mieszkam w bloku...

- psycho - 12-22-2004

to ktoś ma jakis sposób na darcie mordy legalnie i aby to nikomu nieprzeszkadzało?????????????????? Confusedhock:

- Cesarzyk - 12-22-2004

Załóżcie koszulkę z pentagramem ala' Dez Fafara i i od razu wszyscy się od was odwalą Laughing

- Emma - 12-22-2004

idz do wesolego miasteczka na lorer castera czy jak sie to tam pisze .. i mozesz sie drzec na maxa i bez ograniczen Tongue albo do wyciszonej sali w szkole muzycznej i tez sie mozesz powydzierac bezkarnie Tongue

- psycho - 12-22-2004

Emma napisał(a):idz do wesolego miasteczka na lorer castera czy jak sie to tam pisze .. i mozesz sie drzec na maxa i bez ograniczen Tongue albo do wyciszonej sali w szkole muzycznej i tez sie mozesz powydzierac bezkarnie Tongue

te a gdzie w wawie se taką salke znajde Question Big Grin

- Hethell - 12-22-2004

mnie sie sasiedzi nigdy nie czepiali...a dzialo sie wiele glosnych rzeczy juz u mnie

- Pandora - 12-22-2004

Mnie też się raczej nie czepiają, chociaż mieszkam w bloku. Każdy puszcza na fulla to, co lubi i ma gdzieś innych. I wcale mi taki system nie przeszkadza Smile