Forum Rockmetalshop
Metal/Rock Battle-Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Metal/Rock Battle-Komentarze (/thread-metal-rock-battle-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

- Ambivalent - 02-12-2006

Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFL

- statekx - 02-12-2006

Ambivalent napisał(a):Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFL

Tak tu bywa...

- RamzeS - 02-12-2006

Podpadłes....

R_amze_S napisał(a):
Podpadłes....

i ? mam sie poplakac ? Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus. Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.

- Manowar - 02-12-2006

ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?

Manowar napisał(a):ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?

Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90, wiec w sumie mozna tak powiedziec. Szczegolnie tyczy sie to heavy metalu. Dalej na poziomie utrzymale sie juz tylko najlepsze kapele (a i z tym w sumie roznie bywalo).

- Ghost_82 - 02-12-2006

Ja sie wcale nie ździwie, jak Inferno dojdzie do finału. Inferno, to znakomity album, który ma w sobie kawał ostrego powera 8) Nic dodać, nic ująć Big Grin

To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.

- Ghost_82 - 02-12-2006

Nie wszyscy Big Grin Ja osobiście mam tu innego faworyta Big Grin Ale byłoby ciekawie, gdyby w tym finale znalazło sie również Inferno Wink

- Krzychun - 02-12-2006

Moj faworyt "No more tears" 8)

W ogole cienkie ta cwiercfinaly. Blod On Ice ? Show No Mercy ? eh... i tak pewnie wygra Master Of Puppets. Laughing

btw. dziwne ,ze nie ma Numeru Bestii.

- Scully - 02-12-2006

Ambivalent napisał(a):To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.
nie od dziś to wiadomo, nie od dziś... istny tu 'laundry service' dla podatnych umysłów.

- RamzeS - 02-12-2006

Ambivalent napisał(a):Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus.
I owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead
Cytat:Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.
j.w
Cytat:Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90,
Teza wymagająca uzsadnienia
Cytat:To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead
W ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp.

Cytat: owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead

To Twoje zdanie, ja uwazam inaczej.

Cytat:Teza wymagająca uzsadnienia

Najwiecej ciekawych plyt wychodzilo imo wlasnie gdzies tak do poczatku lat 90. Do tego czasu metal byl mocny zarowno muzycznie jak i w mediach. Pozniej nastapily zmiany. Wraz ze spadkie popularnosci nastapilo pewne wyczerpanie materialu (szczegolnie w klasycznym heavy metalu). Powstawalo duzo rzeczy, ktore byly kopie czegos tam albo łaczyło jedna rzecz z druga (chwała tym, ktorym wyszlo to dobrze). Dla mnie nuda. Po chvj mam sluchac jakies tam kopii skoro mam zajebisty oryginal.

Cytat:W ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp

Ano ich tez jest od chvja.

- wildwarrior - 02-12-2006

Ambivalent, przyznaję ci rację z tym, że lata 80 były złotymi latami thrashu i heavy metalu, ale obecnie wychodzi również wiele bardzo dobrych płyt, niektóre są bardzo nowatorskie jak najnowsze Nevermore czy Ulver, inne nagrane z duchem tamtych lat, ale mimo to mają jaja, i takim przykładem jest najnowszy Motorhead. Co do prania to już temat na osobną dyskusję Smile Tak w ogóle to witam na forum