-
Vomitor - 01-23-2006
Może to na skutek doznania artystycznego.. ekstaza ala św. teresa czy coś? Czy która tam ją przeżywała..
-
-Rene- - 01-23-2006
Bardzo możliwe,bo we wnętrzu moim zacnym aż ogień jakiś pożądania bezwstydnego wręcz zapłonął na widok ten świętości pełen..
-
Vomitor - 01-23-2006
Bez jaj, tadziu aż tak Cie kręci? :>
-
-Rene- - 01-23-2006
Jak jasna cholera,całe życie czekam aż zrzuci dla mnie sutanne i weźmie na wszelkie możliwe sposoby na ołtażu,najlepiej w gorącą,letnią noc z niedzieli na sobote,żeby był smaczek świętości w tym
-
Vomitor - 01-23-2006
Widzę, że nie na żarty... dobra.. resztę fantazji możesz mi dosłać na pm, bo znów co niektórzy będą swoje z monitora ścierać po wejściu na forum...:>
-
-Rene- - 01-23-2006
Nie ma sprawy,resztę fantazji,ze wszystkimi detalami wyśle Ci na pm....
-
Vomitor - 01-23-2006
Aż się boję... :>
A tak na marginesie chyba odkryliśmy tajemnicę zawrotnych sum jakie osiąga ten obrazek w licytacjach.
-
-Rene- - 01-23-2006
Jedno spojrzenie na obrazek i orgazm murowany..Fakt,nie ma się co dziwić,że tyle kosztuje..Hmmm może sama się do kupna tego cuda przymierze..
-
statekx - 01-23-2006
Morte napisał(a):nie po prostu panu możliwśc zarobienia na tym dowcipie uderzyła do głowy. Zamknął akcje i otworzył nową z ceną wywoławczą 9k zł.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83007470
9000

hock: kurwa kto malowal? michal aniol?
-
Scully - 01-23-2006
ołta
rzu.
Nie, żebym coś, kochaniutka...
-
-Rene- - 01-23-2006
Scully napisał(a):ołtarzu.
Nie, żebym coś, kochaniutka... 
Aż się boje..tak wnikliwie studiujesz każdego mojego posta?Hoho,to teraz niezłą odpowiedzialność mam na karku
-
Scully - 01-23-2006
Nie studiuję niczyich postów, po prostu doszłam do wniosku, ze skoro inni ludzie mogą poprawiać, to czemu ja, zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej miałabym tego nie robić?
-
-Rene- - 01-23-2006
To znaczy mam rozumieć,że teraz wespół z agentem Mulderem będziesz tropiła każdy mój ewentualny błąd ortograficzny?Czy może tyczy się to każdego użytkowinka forum i jako
Cytat:zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej
obierzesz patronat nad jakością zarówno ortograficzną,interpunkcyjną jak i merytoryczną, pisanych tu postów?
-
Scully - 01-23-2006
Niii. Absolutnie. Jak będę miała zły humor albo od niechcenia komuś coś wytknę. Jasne?
-
-Rene- - 01-23-2006
Czyli będziesz leczyła na forum swoje kompleksy i tu odreagowywała złe dni? Aaa to trzeba tak było od razu.Pewno pewno,już wszystko jasne