-
Jałokim - 09-17-2005
Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !
omfg...

to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki?

hock:
-
Necro Desecrator - 09-17-2005
Jałokim napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !
omfg...
to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki?
hock:
Nie inaczej!
-
Jałokim - 09-17-2005

hock:
twoja odpowiedź była taka... przewidywalna...
-
Necro Desecrator - 09-17-2005
Jałokim napisał(a):
hock:
twoja odpowiedź była taka... przewidywalna... 
Zaoraj swój avatar!
-
Emma - 09-17-2005
jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki
-
Jałokim - 09-17-2005
Emma napisał(a):jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki
ale nie jesteś już trół metalem!

hock:

-
Emma - 09-17-2005
nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv
-
Jałokim - 09-17-2005
Emma napisał(a):nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv
lepij wpadnij do nas na ognisko to jak wpierdolisz zwęglonego kota to będziesz trół NAWET z dredami!
-
Emma - 09-17-2005
jak sie odwaze pojechac do zambora to jzu bede mega tru ..
koniec offa
dredy sa piekne a moje to juz wogole cud moid i orzeszki
-
Neth - 09-17-2005
nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
-
aXe Rose - 09-18-2005
U innych dredy mi nie przeszkadzają, ale sam bym nigdy nie zrobił. Wolę faktycznie pelerynę do pasa.
-
Syska - 09-18-2005
Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)
Moim zdaniem niema sensu niszczyc wlosow i nieladnie to wyglada
-
hier_kommt_die_sonne - 09-18-2005
Fakt, dredy to debilizm, choć nie ukrywam, że są osobniki (rzaaadziej osobniczki), którym pasują ;}
-
Hethell - 09-18-2005
Syska napisał(a):Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)
zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje
-
Jałokim - 09-18-2005
tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze
Hethell napisał(a):Syska napisał(a):Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje
a z tym się nie zgodze. Długie włosy na ogół wiążą sie z pewnymi niedogodnościami, a w przypadku dredów te problemy znikają. Mozna mieć długie hery i nie mieć z nimi problemów. Takie mozliwości stwarzają właśnie dredy. Miałem kiedyś ddredziochy i nie przeszkadzały mi wcale. Teraz mam długie proste włosy i pewnie bym się ich dzisiaj pozbył gdyby nie to że kumpel maszynki akurat nie miał. Wkurzaja mnie czasem. Nie interesuje mnei jak wygladają, są niepraktyczne wiec polecą