Forum Rockmetalshop
Dredy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Dredy (/thread-dredy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Jałokim - 09-17-2005

Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !

omfg... Rolleyes to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki? Confusedhock:

- Necro Desecrator - 09-17-2005

Jałokim napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !

omfg... Rolleyes to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki? Confusedhock:

Nie inaczej!

- Jałokim - 09-17-2005

Confusedhock:

twoja odpowiedź była taka... przewidywalna... Smile

- Necro Desecrator - 09-17-2005

Jałokim napisał(a):Confusedhock:

twoja odpowiedź była taka... przewidywalna... Smile

Zaoraj swój avatar!

- Emma - 09-17-2005

jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki

- Jałokim - 09-17-2005

Emma napisał(a):jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki

ale nie jesteś już trół metalem! Confusedhock:LaughingLaughingLaughing

- Emma - 09-17-2005

nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv

- Jałokim - 09-17-2005

Emma napisał(a):nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv

lepij wpadnij do nas na ognisko to jak wpierdolisz zwęglonego kota to będziesz trół NAWET z dredami! Big Grin

- Emma - 09-17-2005

jak sie odwaze pojechac do zambora to jzu bede mega tru ..
koniec offa
dredy sa piekne a moje to juz wogole cud moid i orzeszki

- Neth - 09-17-2005

nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.

- aXe Rose - 09-18-2005

U innych dredy mi nie przeszkadzają, ale sam bym nigdy nie zrobił. Wolę faktycznie pelerynę do pasa.

- Syska - 09-18-2005

Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.

zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)
Moim zdaniem niema sensu niszczyc wlosow i nieladnie to wyglada

- hier_kommt_die_sonne - 09-18-2005

Fakt, dredy to debilizm, choć nie ukrywam, że są osobniki (rzaaadziej osobniczki), którym pasują ;}

- Hethell - 09-18-2005

Syska napisał(a):
Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.

zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)

zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje

- Jałokim - 09-18-2005

tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze

Hethell napisał(a):
Syska napisał(a):

zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje

a z tym się nie zgodze. Długie włosy na ogół wiążą sie z pewnymi niedogodnościami, a w przypadku dredów te problemy znikają. Mozna mieć długie hery i nie mieć z nimi problemów. Takie mozliwości stwarzają właśnie dredy. Miałem kiedyś ddredziochy i nie przeszkadzały mi wcale. Teraz mam długie proste włosy i pewnie bym się ich dzisiaj pozbył gdyby nie to że kumpel maszynki akurat nie miał. Wkurzaja mnie czasem. Nie interesuje mnei jak wygladają, są niepraktyczne wiec polecą