-
Nuillnac - 06-26-2005
A widzieliście "teledysk" Wszeboąda, na którym próbuje grać na gitarze w swoim pokoju i strasznie fałszuje ?
hahahahaha !
Wszebuś ty w gruncie rzeczy idiota skończonym nie jesteś, ale tworzenie muzyki to sobie odpuść.
-
KelThuz - 06-26-2005
Nuillnac napisał(a):A widzieliście "teledysk" Wszeboąda, na którym próbuje grać na gitarze w swoim pokoju i strasznie fałszuje ?
hahahahaha !
zajebiscie napierdalam, a nie "probuje"
Cytat:Wszebuś ty w gruncie rzeczy idiota skończonym nie jesteś, ale tworzenie muzyki to sobie odpuść.
w zasadzie spierdalaj, nowy LP Sorcerer polozy na kolana takich "znaffcow" jak ty
a tymczasem!
sciagamy z tego linku!:
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/111521.mp3
jest to Ogien Znisczenia w strefie mp3.pl, ktory juz obecnie zadebiutowal na 2. miejscu listy w dziale Metal, i musi zdobyc pierwsze miejsce, nie inaczej!
NA POHYBEL WROGOM HEAVYMETALU!
SŁAW I RŻNIJ!
-
Lech - 06-26-2005
kiedy premiera, bo MH juz sie osluchala i potrzebuje nowego mieska
-
ReTuRn - 06-26-2005
Cytat:w zasadzie spierdalaj, nowy LP Sorcerer polozy na kolana takich "znaffcow" jak ty
Wszystko pieknie, ale mam drobne pytanie...
Kiedy mozna mniej-wiecej spodziewac sie premiery?
-
Tomash - 06-26-2005
Nuillnac napisał(a):A widzieliście "teledysk" Wszeboąda, na którym próbuje grać na gitarze w swoim pokoju i strasznie fałszuje ?
hahahahaha !
Tyle że to cover potężnego moonfire, o ile się orientuje
-
Lech - 06-26-2005
widzialem dwa "teledyski"- jeden na kanapie, jeden chyba w jakiejs kuchni- nie wyszly zbyt "ciekawie" delikatnie mowiac, ale Sorcerer zmywa wszystkie "grzechy"
-
Scully - 06-26-2005
skąd mieliście?
edit: dzięki, Lech
-
G - 06-27-2005
Ja kiedyś widziałem któryś z teledysków ale nie pamiętam gdzie. Jak ktoś możę to niech da linka.
-
Nuillnac - 06-27-2005
Tak czy siak fałszujesz na potege, skoro nawet JA to słyszę. Nie móię teraz złosliwie. Troche samokrytyki nie zaszkodzi.
-
KelThuz - 06-27-2005
Nuillnac napisał(a):Tak czy siak fałszujesz na potege, skoro nawet JA to słyszę. Nie móię teraz złosliwie. Troche samokrytyki nie zaszkodzi.
ponieważ słowiańscy woje, jak szli w bitwę, też fałszowali!
-
ReTuRn - 06-27-2005
W kazdym badz razie na tym video zaspiewal o niebo lepiej niz w Warrasze... Tego akurat dziecka KelThuz'a nie jestem w stanie przyjac...
I ponawiam pytanie: Orientacyjny termin pojawienia sie kolejnego wydawnictwa?
-
KelThuz - 06-27-2005
ReTuRn napisał(a):I ponawiam pytanie: Orientacyjny termin pojawienia sie kolejnego wydawnictwa?
napisałem Ci na privie przecież
orientacyjnie to będzie przedział czasu między końcem 2005 a 2012 (kiedy będzie koniec świata i na pewno potem nic się nie pojawi)

Po prostu nic nie wiem, a otoczenie zwane Polską jeszcze bardziej randomizuje konkretne dane.
-
Axel - 06-27-2005
skad ten klip wziasc ? moze ktos powiedziec ?
-
ReTuRn - 06-27-2005
Podaj maila, to Ci przesle... I juz sie uspokuj
-
Nivo - 06-27-2005
mi też, mi też!
nivo@unreal-fantasy.info