Forum Rockmetalshop
Metal/Rock Battle-Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Metal/Rock Battle-Komentarze (/thread-metal-rock-battle-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

- Ghost_82 - 02-09-2006

Mam nadzieje, że tutaj będę ciekawsze rywalizacje Big Grin

- Kamael - 02-09-2006

Myślę, że pomysł z przeniesieniem Tool'a do "Rock Battle" jest dobry - tam bardziej ta płyta pasuje... Jeśli ktoś ma coś przeciwko takiemu transferowi to piszcie ; ). Nevermore, możesz Tool'a wycofać, choć nie wiem jak to chcesz teraz technicznie rozwiązać...
A LZ niech dalej walczy.

- Ghost_82 - 02-09-2006

Dziwie sie w ogóle, że nikt nie wystawił zaspołu Nevermore Confusedhock:

- Yogurt - 02-09-2006

Kamael napisał(a):trochę bezsensu byłoby wrzucić do grup kilka płyt w ogóle tutaj nieznanych.

dlatego nie podaję swoich typów Laughing

- Kamael - 02-09-2006

Nie słuchasz żadnej szerzej (tutaj ;D) znanej płyty? ;P

- Yogurt - 02-09-2006

Trochę by się znalazło, ale te albumy przy których łapie największe "odloty" nie należą do najbardziej znanych.

- statekx - 02-09-2006

Ghost_82 napisał(a):Dziwie sie w ogóle, że nikt nie wystawił zaspołu Nevermore Confusedhock:

Gdybyscie sie wczesniej skapneli z tym rockiem to by byl Wink

- SuicideKaiten - 02-09-2006

Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

Scully chociaż Ty nie bądź chuj ;>

- Vomitor - 02-09-2006

Kurwa.. walę całą zabawe i zmienianie reguł w czasie gry, w tym kraju nawet głupie poukładanie nazw kapel w grupy rodem ze świata futbolu kończy się przekrętami.. trza było zostawić wszystko tak jak było a nie mieszać teraz.. Przecież nikomu np. nie przeszkadza, że te same drużyny biorą udział w ME i MŚ..

- Nevermore - 02-09-2006

Vomitor napisał(a):czosnek.. walę całą zabawe i zmienianie reguł w czasie gry, w tym kraju nawet głupie poukładanie nazw kapel w grupy rodem ze świata futbolu kończy się przekrętami.. trza było zostawić wszystko tak jak było a nie mieszać teraz.. Przecież nikomu np. nie przeszkadza, że te same drużyny biorą udział w ME i MŚ..

nie płacz, szkoda łez na tego drania

- Vomitor - 02-09-2006

No nie płacze, ale trochę szkoda, bo teraz to wszystko jakby z leksza smaczek wydaje mi się straciło.

- Nevermore - 02-09-2006

Vomitor napisał(a):No nie płacze, ale trochę szkoda, bo teraz to wszystko jakby z leksza smaczek wydaje mi się straciło.

wiem :/, obiecuje ze zadnych zmian wiecej nie bedzie

- Vomitor - 02-09-2006

Trzymam za słowo :>

- buubi - 02-10-2006

SuicideKaiten napisał(a):Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

No to już się wypisuj ino wartko - bo Slayer wygra Wink

- SuicideKaiten - 02-10-2006

buubi napisał(a):
SuicideKaiten napisał(a):Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

No to już się wypisuj ino wartko - bo Slayer wygra Wink

Z ciężkim sercem i w ogóle... Nara.