Forum Rockmetalshop
OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005! (/thread-oficjalne-wybory-miss-forum-2005)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Valhalla - 05-25-2005

no my probujemy przekonac kolezanke azeby foto zamiescila, byscie pomogli a nie Laughing

- Tuomasss - 05-25-2005

Dobra, aXe, polej Nethowi z naszych zapasów wyborczych, ale z umiarem, bo temat do picia jest w wiadomym miejscu Tongue

Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie. Smile Wink

- Neth - 05-25-2005

Tuomasss napisał(a):Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie. Smile Wink
Sie wie, ne? Big Grin tak btw ile juz glosow na kogo oddano? kto prowadzi?

- aXe Rose - 05-25-2005

Spokojnie spokojnie - wyniki pierwszego etapu będą później (po uprzedniej "korekcie"... Wink )

- Valhalla - 05-25-2005

buahaha, to zescie sobie nawet etapy wymyslili? a kiedy sie 1szy konczy i co jest w drugim, a i co dostanie miss w prezencie za wygrane wybory? Surprised tak z ciekawosci Tongue uchyl rabka tajemnicy Laughing

- Scully - 05-25-2005

Miss powinien wystarczyć sam fakt Smile

- Valhalla - 05-25-2005

nie no skoro oficjalne wybory.. przynajmniej piwo poczta niech dostanie Tongue ja tam tej wybranej zalowac nie bede Tongue

- aXe Rose - 05-25-2005

Najpierw przyślijcie pocztą łapówy.

- Valhalla - 05-25-2005

a po co lapowki?
Surprised
myslalam ze sa sponsorzy Laughing

- Arion - 05-25-2005

aua!
owy XDDD
widzę, że zasilacz mojego kompa przepalił się tak jakoś prewencyjnie ;]

eh, tak, tamte sierpniowe wirtualne orgietki...
co ja tu chciałam napisać... ah, tak. myślę, że jeśli chcecie się o paniach czegoś dowiedzieć, wystarczy czasem poczytać posty albo zajrzeć do Who am I ;]

co się tyczy korupcji wewnątrz komisji - robię świetne średniowieczne [gome, że nie pagan, to już XIV-XV w. ;P, no chyba że o Litwie mówimy :P] cynamonowe karmelki ;)

i wydaje mi się słusznym, by panie w tym temacie się nie wypowiadały,
toteż to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź tutaj, tak na znak, że ślimaczydło ożyło ;]

wy hultaje wy... XD

- Tasiorro - 05-27-2005

ekhm... mind in a box za spojrzenie, nieszablonowe fotki i wypowiedzi, arion za podkreslajaca wiadome ksztalty bluzke Huntera;D, scully za swietne krecone wlosy i Dreamow;P, hier_kommnt_die_sonne za niewyrazne foty i abitw2, reszta raczej not in my type:>

- Krolik - 05-27-2005

hmmm moim fawrytem jest(wiem, że wszyscy się z moim zdaniwem liczą)...hmmm nie wiem, może...

- Nevermore - 05-27-2005

A mój głos będzie liczony?.... Question

- Jałokim - 05-27-2005

nie wiem ale mój, jako założyciela OWZŻPZ powinien być przynajmniej pięciokrotnie policzony.

- metalux - 05-27-2005

Oto mój drugi głos, który oddaję na kobietę o nicku Emma za jakże niewinny oraz sympatyczny uśmiech. Smile