-
Valhalla - 05-25-2005
no my probujemy przekonac kolezanke azeby foto zamiescila, byscie pomogli a nie
-
Tuomasss - 05-25-2005
Dobra, aXe, polej Nethowi z naszych zapasów wyborczych, ale z umiarem, bo temat do picia jest w wiadomym miejscu
Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie.
-
Neth - 05-25-2005
Tuomasss napisał(a):Neth, widzę, że jako jeden z nielicznych łapiesz o co chodzi w tym temacie.

Sie wie, ne?

tak btw ile juz glosow na kogo oddano? kto prowadzi?
-
aXe Rose - 05-25-2005
Spokojnie spokojnie - wyniki pierwszego etapu będą później (po uprzedniej "korekcie"...

)
-
Valhalla - 05-25-2005
buahaha, to zescie sobie nawet etapy wymyslili? a kiedy sie 1szy konczy i co jest w drugim, a i co dostanie miss w prezencie za wygrane wybory?

tak z ciekawosci

uchyl rabka tajemnicy
-
Scully - 05-25-2005
Miss powinien wystarczyć sam fakt
-
Valhalla - 05-25-2005
nie no skoro oficjalne wybory.. przynajmniej piwo poczta niech dostanie

ja tam tej wybranej zalowac nie bede
-
aXe Rose - 05-25-2005
Najpierw przyślijcie pocztą łapówy.
-
Valhalla - 05-25-2005
a po co lapowki?
myslalam ze sa sponsorzy
- Arion - 05-25-2005
aua!
owy XDDD
widzę, że zasilacz mojego kompa przepalił się tak jakoś prewencyjnie ;]
eh, tak, tamte sierpniowe wirtualne orgietki...
co ja tu chciałam napisać... ah, tak. myślę, że jeśli chcecie się o paniach czegoś dowiedzieć, wystarczy czasem poczytać posty albo zajrzeć do Who am I ;]
co się tyczy korupcji wewnątrz komisji - robię świetne średniowieczne [gome, że nie pagan, to już XIV-XV w. ;P, no chyba że o Litwie mówimy :P] cynamonowe karmelki ;)
i wydaje mi się słusznym, by panie w tym temacie się nie wypowiadały,
toteż to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź tutaj, tak na znak, że ślimaczydło ożyło ;]
wy hultaje wy... XD
-
Tasiorro - 05-27-2005
ekhm... mind in a box za spojrzenie, nieszablonowe fotki i wypowiedzi, arion za podkreslajaca wiadome ksztalty bluzke Huntera;D, scully za swietne krecone wlosy i Dreamow;P, hier_kommnt_die_sonne za niewyrazne foty i abitw2, reszta raczej not in my type:>
-
Krolik - 05-27-2005
hmmm moim fawrytem jest(wiem, że wszyscy się z moim zdaniwem liczą)...hmmm nie wiem, może...
-
Nevermore - 05-27-2005
A mój głos będzie liczony?....
-
Jałokim - 05-27-2005
nie wiem ale mój, jako założyciela OWZŻPZ powinien być przynajmniej pięciokrotnie policzony.
-
metalux - 05-27-2005
Oto mój drugi głos, który oddaję na kobietę o nicku Emma za jakże niewinny oraz sympatyczny uśmiech.