Forum Rockmetalshop
Fotka.pl/Epuls/Grono/My space. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Fotka.pl/Epuls/Grono/My space. (/thread-fotka-pl-epuls-grono-my-space)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Ghost_82 - 08-01-2007

To już od samego początku przestało być śmieszne.

- Otter - 08-01-2007

Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.

- Ghost_82 - 08-01-2007

Akurat tak sie składa, że w większości przypadku mam większy ubaw z tych co na niego najeżdżają.

- The Stig - 08-01-2007

Otter napisał(a):Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.

wcale tak źle nie mam Tongue

Me życie jest pełne pastelowych kolorów...

- Sacred - 08-01-2007

ej kurwa mówicie żeby nie jeździć po stigu... ale koleś sam sie o to prosi. wystarczy tylko poczytać niektóre jego posty. osobiście nic do niego nie mam ale jak widze co on wypisuje to normalnie masakra jest.

- Axel - 08-02-2007

Dobra skończcie ten ot. Bo tak można w nieskończoność. Dawajcie swoje strony Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 08-22-2007

wyzszy poziom lansu

www.fotolog.com/istnyromantyk

- balzac - 08-22-2007

a gdzie poszła kurwa z nicku?

caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (

- Slapi - 08-22-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (

Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!

Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.

finito...

- Zoltan - 08-22-2007

^ Grubo...

Slapi napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (

Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!

Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.

finito...

nie mam zamiaru przez net omamiac zadnych lasek, a juz tym bardziej nie tych, ktore poznaja ludzi poprzez fotologi

poza tym mam wrazenie ze w pierwszej czesci posta nie bardzo wiesz o czym mowie

i nie jestem zadnym kozakiem, pisze na tym forum po prostu tak jak mi sie podoba, bo nie mozna go brac w zaden sposob powaznie

a skoro Romowie budza w tobie groze, to juz naprawde zaczyna mi sie ciebie robic szkoda

btw czym ci podpadlem, tym ze obrazilem black metal? skoryguj mnie jesli sie myle

pozdrawiam, IstnyKurwaRomantyk

- Książę - 08-23-2007

kto sie napierdala? kto sie napierdala?

- IstnyKurwaRomantyk - 08-23-2007

no kurwa uciekl mi sparing partner, a tak dlugo czekalem na awanture na tym forum : - (

- Zoltan - 08-23-2007

LoL, mowiłeś przecież, że nie szukasz zwady na forum Surprised