Forum Rockmetalshop
Absolutny hit - Wywiad z Kel`Thuzem - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Absolutny hit - Wywiad z Kel`Thuzem (/thread-absolutny-hit-wywiad-z-kel-thuzem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- gannon - 08-25-2008

San-da... 6 lat, teraz bjj/mma

soł?

- Książę - 08-25-2008

A to spoko, bo jak szaolińskie kunk fu to bym nie fikał. Łamanie okcia zniese, gorzej jakbyś miał mnie cyknąć z palca w jakiś witalny punkt przepływu energii czi i by mi wybuchła prostata*. Wtedy to dopiero bym miał.

*widoczna na obrazku jako pomarańczowy obiekt o kształcie migdała)

- gannon - 08-25-2008

za młodziana to też mnie kręciło, nawet się biegało z włócznią albo kijem na treningi...

Z czasem człowiek wyrasta i zaczyna łapać, że to nie o to chodzi Wink

- Książę - 08-25-2008

No tak, kurs tańca niech zostanie dla tancerzy

- gannon - 08-25-2008

mniej więcej tak

- Książę - 09-10-2008

Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

- XdkyX - 09-10-2008

pewnie ma chrypke

- jankier - 09-11-2008

ohahahaha. kurwa padłem

- Samooray - 09-11-2008

Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

czyli jednak mamusia mu nie pozwoliła.. heh..

- Necro Desecrator - 09-11-2008

lol, co za żałosna zgraja pozerów...WON!

- jankier - 09-11-2008

czyli ty się pojawisz?

- Otter - 09-14-2008

Jebany zgrywus z tego Keltuza. Pewnie przepracował sie chłopak na siłce jak miał zniszczyć 230 na klate.

- KelThuz - 09-16-2008

Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.

no pierwsze słyszę

Cytat:Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".

no pierwsze słyszę

Cytat:To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

no pierwsze słyszę

- IstnyKurwaRomantyk - 09-16-2008

to kiedy ten koncert? mial byc w polowie wrzesnia, ktora wlasnie mija z tego co mi wiadomo

- Necro Desecrator - 09-16-2008

^oślepiona kurwo zdychaj