Forum Rockmetalshop
Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!! (/thread-socjalizmowi-m%C3%B3wimy-stanowcze-nie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- RamzeS - 09-19-2005

Qrva,wy macie problemy Neutral

- Valhalla - 09-19-2005

nic, ja tylko zdawalam mature z historii Laughing

- RamzeS - 09-19-2005

I zdałaś chociaz?

- Valhalla - 09-19-2005

R_amze_S napisał(a):I zdałaś chociaz?
Nie kurwa, przyjeli mnie na studia bez matury, wiesz? Wez mnie nie denerwuj, bo znanie historii naszego kraju jest psim obowiazkiem nawet kazdego idioty Mad

- RamzeS - 09-19-2005

Valhalla napisał(a):
R_amze_S napisał(a):I zdałaś chociaz?
Nie czosnek, przyjeli mnie na studia bez matury, wiesz? Wez mnie nie denerwuj, bo znanie historii naszego kraju jest psim obowiazkiem nawet kazdego idioty Mad
A skąd ja do kurwy nędzy mam wiedzieć ze ty na studiach jestes?Neutral Jakie te baby nerwowe Neutral
Sie mała nie unoś zaraz Big Grin

- Valhalla - 09-19-2005

Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala, a sie unosze bo sie glupio pytasz Laughing

- RamzeS - 09-19-2005

Valhalla napisał(a):Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala Laughing
Dobra,odwołuję"małą"
A sie pytam,bo kto pyta nie błądzi Laughing

- Nevermore - 09-19-2005

Valhalla napisał(a):Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala, a sie unosze bo sie glupio pytasz Laughing

a ty nie byles przypadkiem facetem?tzn., moze cos pomylilem, zle wczesniej mowilas/es ze jests facetem.Ja juz nic nie rozumiem...

- ReTuRn - 09-19-2005

... i ma garb wielbłądzi.

- Valhalla - 09-19-2005

O KURWA Big Grin
Nie nie jestem, zobaczy sobie w 'zdjeciach' a potem mi powiedz czy wygladam jak facet, jaki LOL Big Grin Laughing

- Nevermore - 09-19-2005

Valhalla napisał(a):O czosnek Big Grin
Nie nie jestem, zobaczy sobie w 'zdjeciach' a potem mi powiedz czy wygladam jak facet, jaki LOL Big Grin Laughing

drobna pomyłka... Wink

- Valhalla - 09-19-2005

drobna? <upadlam> Tongue

Re: Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!! - Ymir - 09-19-2005

KelThuz napisał(a):moj ostatni esej propagandowy:
Właśnie przeczytałem twój esej, do tej pory nie miałem jeszcze nieprzyjemności do skomentowania go, więc komentuję teraz.
Napweno mnie nie przekonał, de facto zgadzam się tylko z tytułem. Normalnie myśląca, inteligentna osoba w życiu nie dałaby się przekonać, dlatego że praca jest zbytnio propagandowa, za mało rozsądna.
Więc reasumujac: ciekawe, ale niestety nie spełnia swojej podstawowej funkcji Laughing

- Elvis - 09-20-2005

Valhalla napisał(a):O czosnek Big Grin

Jak nie jak tak! Wink

Wobec czego:
Valhalla napisał(a):nic, ja tylko zdawalam mature z historii Laughing

Swój chłop! Wink Też zdawałem histrę.

- Valhalla - 09-20-2005

Czy mozemy przestac rozmawiac o mnie? :?