-
IstnyKurwaRomantyk - 01-28-2008
nie, ale widze ze ta mala kurwa usilnie sie o to stara
-
Headless cadaver - 01-28-2008
Książę napisał(a):Jednym słowem na moda nadaje sie najlepiej ja, bo nikt mnie nie lubi, czyli tak jak powinno byc.
Jak policeman. Opamiętaj się.
-
KISIEL - 01-28-2008
Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.
-
Axel - 01-28-2008
Ej nie drapcie sie kociaki.
-
KISIEL napisał(a):Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.
Pojazdow i humoru to sie musiales od karola strasburgera i drozdy uczyc, popierdolino
-
KISIEL - 01-28-2008
Co innego, gdybym miał pojechać osobie wartościowej - wtedy musiałbym się wysilić. A tak to... :F
-
no, to pojedz mi na poziomie kurwo, sprobuj chociaz
-
KISIEL - 01-28-2008
Korwa, potwierdziło to, jaki z ciebie muł bagienny. W skrócie : nie jesteś wartościowy - nie będzie wartościowego pojazdu. Odrób lekcje.
-
Tomash - 01-28-2008
<ściana>
-
no zobacz tomasz jaka to pizda jest
edit:
a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze
-
Axel - 01-28-2008
Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.
-
KISIEL - 01-28-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):popierdolino
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwo
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chujowe
"bluzgu, bluzgu - nie mam mózgu"
Cytat:a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze
Feralne miałeś dzieciństwo. Frustrację "przelej" w masturbację. I skończ ujadać jamniczko.
-
KISIEL - 01-28-2008
Axel napisał(a):Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.
Okularników i kobiet się nie bije.
-
co to niby ma byc?
edit:
hahahaha uderzylbys mnie? jakbym nie nosil okularow? obsralbys sie, ot co
w sumie moge nawet kiedys podbic pod twoja szkole, to pogadamy
-
Krzychun - 01-28-2008
IKR,a moze zwyczajnie przestaniesz reagować na jego prowokacje?