-
Lech - 05-12-2005
LCF napisał(a):Tam jest tajemne przejscie, passage to hell 
e, myslalem ze highway
-
Kalin - 05-12-2005
Lech napisał(a):LCF napisał(a):Tam jest tajemne przejscie, passage to hell 
e, myslalem ze highway 
Highway to nie w Polsce
-
Lech - 05-12-2005
Kalin napisał(a):Lech napisał(a):LCF napisał(a):Tam jest tajemne przejscie, passage to hell 
e, myslalem ze highway 
Highway to nie w Polsce 
do piekla by sie znalazla

w mojej dziurze z pewnoscia

ale sie offtop zrobil
-
Scully - 05-13-2005
KelThuz napisał(a):dobrze by było, jakbyśmy termin znali na miesiac przed
zleciłam to Irowi, moze kojarzysz takiego z metalheart?

Tak czy inaczej, mam nadzieję, że sobie poradzimy z organizacją
-
Calmwater - 05-18-2005
Może nie darzę KelThuz`a zbytnią sympatią,ale muszę przyznać:Kawał dobrej roboty odwaliliście

Muzyka na poziomie,słucha się jej z przyjemnością.A i wokal moim zdaniem nie jest zły.Też myślę,że te7-8/10 spokojnie można dać,a i cena płyty przystępna...Oby tak dalej,jeśli będziecie kiedyś grać w Dekompresji to przyjdę zobaczyć was na żywo jak będę mógł.
-
KelThuz - 05-19-2005
Calmwater napisał(a):Może nie darzę KelThuz`a zbytnią sympatią,ale muszę przyznać:Kawał dobrej roboty odwaliliście
Muzyka na poziomie,słucha się jej z przyjemnością.A i wokal moim zdaniem nie jest zły.Też myślę,że te7-8/10 spokojnie można dać,a i cena płyty przystępna...Oby tak dalej,jeśli będziecie kiedyś grać w Dekompresji to przyjdę zobaczyć was na żywo jak będę mógł.
w Łodzi nie zagramy, chyba że 600 zł z miejsca organizator nam przeleje na konto, to miasto ma u nas dług :>.
O materiale z EPki zapomnijcie, Sorcerer gra teraz inaczej, zero wtórnego pitolenia, liczymy się również z możliwością wywalenia wokalisty, jeśli nie będzie dawał rady z nowym materiałem w studio.
-
ReTuRn - 05-19-2005
Cytat:O materiale z EPki zapomnijcie, Sorcerer gra teraz inaczej,
Oby 'inaczej' znaczylo 'lepiej'...
- Anonymous - 05-19-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:O materiale z EPki zapomnijcie, Sorcerer gra teraz inaczej,
Oby 'inaczej' znaczylo 'lepiej'...
Wątpisz?
-
ReTuRn - 05-19-2005
Boje sie.
Zaprezentowany metrail, a w szczegolnosci "Metalowa Husarya" i "Heavy Metal Riders" byl calkiem-calkiem.
Boje sie, ze nie wiadomo, jak sie skoncza wszelkiej masci eksperymenty. Z drugiej strpny wierze w KelThuz'a :>
-
KelThuz - 05-19-2005
ReTuRn napisał(a):Boje sie.
Zaprezentowany metrail, a w szczegolnosci "Metalowa Husarya" i "Heavy Metal Riders" byl calkiem-calkiem.
Boje sie, ze nie wiadomo, jak sie skoncza wszelkiej masci eksperymenty. Z drugiej strpny wierze w KelThuz'a :>
no to podpowiem , że klimaty podążyły w kierunku wyznaczonym przez utwory Revenger i Ogień Zniszczenia. Główną inspiracją jest Manilla Road i Ryszard Wagner

. Resztę można sobie dopowiedzieć samemu.
- Anonymous - 05-19-2005
KelThuz napisał(a):no to podpowiem , że klimaty podążyły w kierunku wyznaczonym przez utwory Revenger i Ogień Zniszczenia. Główną inspiracją jest Manilla Road i Ryszard Wagner
. Resztę można sobie dopowiedzieć samemu.
Skoro inspirujecie się MR to nie ma się o co bać
-
Lech - 05-19-2005
jesli utwory beda na poziomie Ognia Zniszczenia to juz ostrze zabki

a i do wokalisty sie przyzwyczailem, nie zmieniajcie go psia mac! 8)
-
Atreju - 05-19-2005
KelThuz napisał(a):Główną inspiracją jest Manilla Road i Ryszard Wagner
.
Hail Brother Of True Metal 8)
-
ReTuRn - 05-19-2005
Ryszard Wagner ma moc

Ogien Zniszczenia tez jest rzecza pozytywna, wiec moj lek zmalal nieco
-
Acrid - 05-19-2005
ReTuRn napisał(a):Ryszard Wagner ma moc :)
Mieciu Fogg tez, a nim, jakos malo osob sie inspiruje ;PPPPP