Forum Rockmetalshop
Fotka.pl/Epuls/Grono/My space. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Fotka.pl/Epuls/Grono/My space. (/thread-fotka-pl-epuls-grono-my-space)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- -Rene- - 07-25-2007

Robi się tajemniczo

- The Stig - 07-25-2007

Axel napisał(a):Pewnie to słowo oznacza coś jeszcze bo wątpię by ktoś dawał tytuł piosenki wyciągniętym z dupy słowem

Wiele jest takich piosenek. Poza tym mi głownie chodziło o to co to jest "Lacrimamosa", znaczenia jest mało istotne.

- Książę - 07-25-2007

brzmi jak nazwa margaryny

- balzac - 07-25-2007

raczej jak nazwa kremu kakaowego.

- Axel - 07-25-2007

Stig chce ci przypomnieć ze dopytywałeś sie mnie co oznacza słowo lacrimamosa wiec spierdalaj bo sam nie wiesz co to znaczy i liczyles ze w koncu ktos ci to wytłumaczy.

- Sacred - 07-25-2007

aaaa wydało sie Big Grin

- The Stig - 07-26-2007

The Stig napisał(a):
Axel napisał(a):
Cytat:Człowieku, przecież jesteś FACETEM.

Warsadal, człowiek który dał sobie nick lacrimamosa musi mieć niepewna orientacje.

a wiesz co to jest/znaczy lacrimamosa ?

yhym... oczywiście

- Sacred - 07-26-2007

no to kurwa powiedz nam a nie pierdolisz już przez dwie strony. Evil or Very Mad

- Axel - 07-26-2007

No o tym właśnie mówię. Stig chyba nie rozumie co pisze bo nie wiem w jaki inny sposób tłumaczyć to co robi.

- The Stig - 07-30-2007

Axel napisał(a):No o tym właśnie mówię. Stig chyba nie rozumie co pisze bo nie wiem w jaki inny sposób tłumaczyć to co robi.

Aquel najpier przeczytaj swojego poprzedniego posta:
Axel napisał(a):Stig chce ci przypomnieć ze dopytywałeś sie mnie co oznacza słowo lacrimamosa wiec spierdalaj bo sam nie wiesz co to znaczy i liczyles ze w koncu ktos ci to wytłumaczy.

twierdzisz, iż nie wiem co to znaczy...

podkreslając dwa słowa w moim ostatnim poscie chce ci uświadomić, że niekoniecznie mi chodzi o to co to znaczy, ale co to po prostu jest.

- Axel - 07-31-2007

Tylko ze Stiguś to ze tytuł piosenki to jest od początku wiedziałem tak samo jak chyba nazwa Niemieckiego zespolu gotyckiego. Co nie zmienia faktu ze jest to gayowskie.

- The Stig - 07-31-2007

Axel napisał(a):Tylko ze Stiguś to ze tytuł piosenki to jest od początku wiedziałem tak samo jak chyba nazwa Niemieckiego zespolu gotyckiego. Co nie zmienia faktu ze jest to gayowskie.

gayowska to jest twoja stara

- Axel - 07-31-2007

Stiguś sam sie w tym pogubiłeś i teraz starasz sie wyjść z tego z godnością.

- -Rene- - 07-31-2007

Uahahahha
O korwa, perpetum mobile

- weeman - 07-31-2007

The Stig napisał(a):a wiesz co to jest/znaczy lacrimamosa ?
Ale co ma jedno do drugiego? Po co piszesz "znaczy" skoro sam tego nie wiesz? Pisz lepiej od razu o co Ci chodzi a nie udajesz że znasz słowa których nie zna nikt inny Rolleyes