Forum Rockmetalshop
FORUM SLIPKNOT - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: FORUM SLIPKNOT (/thread-forum-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- Kalin - 05-08-2005

MasterGrucha napisał(a):
Kalin napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.
Te maski to im sklepać, pocharatać nożem mordy, wrzucić ich do komory i odkręcić CYKLON B. NIECH ZDYCHAJĄ ŚMIECIE !
Mogli by tak zrobić, ale musiał byś się z nimi wejść do komory, wtedy bym to jakos przebolał.

Sam z nimi idź... bądź wierny swojemu zespołowi.
Gdzie jest napisane ze on jest mój? Rolleyes

- Krolik - 05-08-2005

ale jaja, buahaha

- aXe Rose - 05-08-2005

Buhahaha!!

Jesteście lepsi niż Sorrow Of Roses Laughing Laughing Laughing Laughing

- Emma - 05-08-2005

ehhh i obudzila sie w cichych ludziach dusza wojownika wystarczy dac pretekst do awantury

- MasterGrucha - 05-08-2005

Robie sobie z was jaja nie inaczej ! to forum zrobiło sie tak pozerskie i głupie że szkoda gadać... na moje oko 90% wszystkich userów to pieprzone pozery.
Nie Inaczej!

[Oczywiście ktoś teraz napisze, że sam jestem pozer, bo nic sensowniejszego nie wymyśli. Ewentualnie moja wypowiedź zostanie skasowana] ehhh :/

- aXe Rose - 05-09-2005

Ależ któż by śmiał tak napisać... jeszcze by Cyklonem B dostał, albo iperytem...

- Krolik - 05-09-2005

grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??

- aXe Rose - 05-09-2005

Krolik napisał(a):grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??
Absolutny text roku Smile

- Tuomasss - 05-09-2005

aXe Rose napisał(a):
Krolik napisał(a):grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??
Absolutny text roku Smile

O tak. Ciężko będzie komuś przebić to hasło Big Grin

- Lech - 05-09-2005

jak ja lubie czytac te idiotyczne i bezsensowne klotnie Tongue nie inaczej! Smile

- Anonymous - 05-09-2005

o w kurwę! jestem z siebie dumny ! Angry Jeden celowy i drażniący post i 5 stron kłótni ! Ciekawe ile tak jeszcze ?
[o teraz to pewnie za niedługo zamkną]

PS: wypierdolcie tę jebaną automatyczną cenzurę bo to chujstwo!

- Krolik - 05-09-2005

Nooo wredny jesteś, niczym drzazga w dupie

- Hair of the dog - 05-09-2005

demon, super jestes. na prawde masz z czego byc dumnym...
proponuje mu kolejne ostrzezenie

- Frustra - 05-09-2005

no niech ktoś wykrzyknie sławienne "ZAORAĆ!" No zróbcie to! Laughing

- Lech - 05-09-2005

juz sama wykrzyknelas wiec nie ma po co Tongue