-
Tomash - 02-25-2007
I to ma być matura
-
Krzychun - 02-25-2007
Te,Stig ja tez sie chyba na te uczelnie do Vrocka wybieram:> Ale mature sam sobie napisze,nic trudnego.
-
The Stig - 02-25-2007
Welcome
Poza tym ja nie chce zeby mi ktos prace pisał, ja potrzebuje tylko wskazówki
EDIT:
Val pomóż !
-
Valhalla - 02-25-2007
dobra cos tam pomysle na dniach, ale do jakich piosenek?
-
Książę - 02-26-2007
Nie zapomnij naliczyć go na pincet, Valhalla. A jak się nie wypłaci to wjazd na kwadrat i duszenie.
-
Valhalla - 02-27-2007
Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
-
The Stig - 02-27-2007
Valhalla napisał(a):Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
a jaką kapelke proponujesz ?
-
Valhalla - 02-27-2007
nie mam bladego pojecia, bo nigdy nie analizowalam utorow polskich wykonawcow pod tym katem. Za malo masz tam srodkow artystycznych.
take a look.
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Arodki_stylistyczne
zobacz ile tego jest, a ile masz w tych piosenkach.
-
The Stig - 02-27-2007
no ja wiem ile tego jest

Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
-
balzac - 02-27-2007
The Stig napisał(a):Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
Weź skorzystaj z tekstów Homo Twist i Pudelsów. Ogólnie Maleńczuk świetnie pisał, a po za tym możesz dodać, że nagrał też kawałek do słów Norwida "Bema pamięci żałobny rapsod" oraz do słów E. Dickinson (tutaj Maleńczuk tłumaczył też jej teksty).
Z tym, że generalnie nikt nie lubi tego parszywego gwiazdora...
-
Krzychun - 02-27-2007
Cugowski niezle pisze jesli moge cos zasugerowac.
-
The Stig - 02-27-2007
no własnie... nikt go nie lubi heh

ale chce Ci powiedziec ze Anja Orthodox tez wykorzystałą tekst Norwida "Po To Właśnie".
-
Krzychun - 02-27-2007
A moga byc teksty polskich artystow po angielsku?? chocby tłumaczone?? Tomek Wołonciej swietne pisze.
-
The Stig - 02-27-2007
"Analizując zgromadzony materiał, scharakteryzuj pod względem językowym teksty wybranego polskiego zespołu muzycznego. " POLSKIEGO ZESPOŁU..... czyli pasuje

jutro siąde to poprzeglądam Wasze propozycje
-
Krzychun - 02-27-2007
To ja Ci przepisze te teksty Tomka z ksiazeczki bo na stronie ich chyba nie ma
Newbreed.metal.pl
Zapoznaj sie