-
Jałokim - 12-01-2006
a ja piedole kupować/robić coś ludziom na swoje urodziny i imieniny, bom dokonał zuchwałej ucieczki z dziewięciomiesiecznej odsiadki w Macicy 6 grudnia. Spuścił żem się na linie splecionej z tego co miałem pod ręką i w rocznice odzyskania mej wolności to ja oczekuje upominków
-
Ramone - 12-01-2006
Święto obochodzę jak najbardziej...choć już nie czeka się na to jak kilka lat temu ehh piękne czasu

.NIe mam pomysły ani na prezent dla siebie ani dla nikogo z rodziny.Za to na Gwiazdke spróbuje zawojować nową gitarę.
-
The Stig - 12-04-2006
http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21930
kto mi kupi ?
btw. to sklep lekko zjebanie działa...
-
Valhalla - 12-04-2006
chce na mikolaja, zeby moj wujek wyzdrowial...
-
The Stig - 12-04-2006
ja na szczescie w rodzinie mam wszystkich zdrowych... pomijając siebie
-
Valhalla - 12-04-2006
.. BIAŁACZKA..
-
balzac - 12-04-2006
Zdaje się, że to zalicza się do nowotworów, tak? Przejebane, ale może będzie dobrze. Mam nadzieje

.
To forum cos mi nie pasi do takich rozmow.
-
Valhalla - 12-04-2006
Jakie moze? Kurwa musi! W srode cala moja rodzina do mnie przyjezdza, testy musimy porobic i dawce szpiku znalezc
a laska ode mnie z pracy ma zapalenie pluc i musze teraz 3 dni po 11,5h rypac. Przejebane.
Nerwowa sie ostatnio zrobilam, co zreszta widac. Swoja droga to nic sie nie nadaje do tego zeby o tym mowic
-
Angel of death - 12-06-2006
The Stig napisał(a):http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21930
kto mi kupi ?
btw. to sklep lekko zjebanie działa...
boze
-
Ryhtyk - 12-06-2006
Angel of death napisał(a):boze

zajebiste co ty chcesz
-
-Rene- - 12-06-2006
Zajebista bluzeczka za zajebistą cenę. Stówencja za łacha z nietoperem. Najsik.
-
The Stig - 12-06-2006
-Rene- napisał(a):Zajebista bluzeczka za zajebistą cenę. Stówencja za łacha z nietoperem. Najsik.
mam już jedną jakies ponad 3 lata i jest w znakomitym stanie do dzisiaj - naprawde warto dac tą stówke.
-
-Rene- - 12-06-2006
The Stig napisał(a):mam już jedną jakies ponad 3 lata i jest w znakomitym stanie do dzisiaj - naprawde warto dac tą stówke.
Stiguś, kfffiatku... a teraz otwórz oczy, cioteczka Rene prosi.
-
The Stig - 12-06-2006
chcesz zebym kupił dwie sztuki ?
-
-Rene- - 12-06-2006
The Stig napisał(a):chcesz zebym kupił dwie sztuki ? 
Z tego wniosek, że tamtą kupowałeś z zamkniętymi... nie-farzne. Po prostu daj tą kasę mnie i będzie po problemie.