-
-lilith- - 05-21-2005
A tak właściwie to mam fajny pomysł- przenieśmy ten temat do działu "chumor"
-
Pearl - 05-21-2005
-lilith- napisał(a):A tak właściwie to mam fajny pomysł- przenieśmy ten temat do działu "chumor"
Hmm...nie ma takiego działu "chumor"... Jest dział "humor"
-
goofi - 06-08-2005
Avril Lavigne........ nie nawidze tej baby hwweee
-
Tomash - 06-08-2005
Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi
-
-lilith- - 06-08-2005
Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi
ooo, jak dużo! Ale pewnie i tak najwięcej w całej karierze Awril. No chyba, że dawała komuś kase za to, ze przychodził...
-
Tomash - 06-08-2005
-lilith- napisał(a):Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi
ooo, jak dużo! Ale pewnie i tak najwięcej w całej karierze Awril. No chyba, że dawała komuś kase za to, ze przychodził...
wiesz, Ona sprzedała... 20 milionów płyt! więc ten koncert to prawdopodobnie najmniejsza publiczność przed jaką wystąpiła... i dobrze, Polacy wiedzą co dobre
-
-lilith- - 06-08-2005
Eee, sama sobei kupiłą te płyty

A na koncerty przychodziła jej rodzina. (dużą musiałaby mieć tą rodzine- z resztą wiem- wypisuje same głupoty, ale skąd wiesz, że tak niejest...

)
-
Tomash - 06-08-2005
-lilith- napisał(a):Eee, sama sobei kupiłą te płyty 
się śmiej, niektórzy ponoć tak robią żeby "dobić" do złotej czy platynowej płyty
-
-lilith- - 06-08-2005
Tomash napisał(a):się śmiej, niektórzy ponoć tak robią żeby "dobić" do złotej czy platynowej płyty
Niektórzy to naprawdę są nienormalni... Aż mi trudno uwierzyć, że ludzie mogą być takimi kretynami. No ale panna Lawin napewno tak robi
-
Lech - 06-08-2005
przezabawne sa reklamy jej koncertu na Vivie

"Zbuntowana Avril"<no i znowu sie posmarkalem ze smiechu>

smieszna dziewczynka z niej i tyle w tym temacie, a najlepszy jest teledysk w ktorym "chwali" sie ze swoimi chlopaczkami zlotymi lancuszkami, wszystko oczywiscie w stylu amerykanskiego hip-hopu, czy tam rapu- nie znam sie
-
Scully - 07-12-2005
http://fuck-avril.blog.pl
-
Wierzbok - 07-12-2005
A ja lubię fryzurę Avril.
-
Rumian - 07-12-2005
...she was a boy he was a girl.....

hmm trzeba zastanowic sie nad tym konkursem anty-fana avril
-
velvetova - 07-13-2005
Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi 
ej a skad o tym wiesz???
ja rozmawialam z dziewczyna i mowila mi ze ten koncert to bylo niezapomniane przezycie...
-
Ajana - 07-13-2005
velvetova napisał(a):Tomash napisał(a):Na koncercie było... niecałe 2 tys ludzi 
ej a skad o tym wiesz???
ja rozmawialam z dziewczyna i mowila mi ze ten koncert to bylo niezapomniane przezycie... 
Moja koleżanka ze starej klasy mówiła mi dokładnie to samo.