-
Tomash - 04-24-2005
Ludzie wyluzujcie, przecież te fotki są zabawne, i nikogo nie obrażają...przynajmniej wg. mnie...przecież nikt nikomu nie karze oglądać tych fotek, o co chodzi
pS: Nowy Papież jest bardzo podobnu do mojego sąsiada 8)
-
LCF - 04-24-2005
Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
-
Nevermore - 04-24-2005
LCF napisał(a):Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
no i gites
-
aXe Rose - 04-24-2005
LCF napisał(a):Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
I za to Cię szanuję, chociaż nieraz się z tobą kłócę
-
LCF - 04-24-2005
Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony
-
deathless - 04-24-2005
LCF napisał(a):Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony 
Chusteczkę?
-
Nevermore - 04-24-2005
LCF napisał(a):Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony 
hehe, i wyszło szydło z worka
-
Calmwater - 04-24-2005
No dobra,to z JP II może nieco szokować wiele osób,ale reszta? :? Wolelibyście,żeby pokazali zdjęcia Ratzingera w HJ?

hock: I tak pewnie kiedyś świętym zostanie
-
seelenleib - 05-17-2005
ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut?

pewnie zgadzaja sie co do poczucia estetyki...
przeszlosc w Hitlerjugend nie przechdzi bez echa
-
Linndemannka - 05-21-2005
Te zdjęcia wcale nie są takie śmieszne! Ja się bardzo ciesze że Ratzinger został następcą JP II.
Tak... Przyznam że nie które focie były fajne ale z Janem Pawłem II to gruba przesada!! <zła>
-
LCF - 05-21-2005
To sie rozplacz.
Dziwisz do Polski przylecial, popatrzcie na komentarze internautow- szopki ciag dalszy.
-
Aeroth - 05-21-2005
seelenleib napisał(a):ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? 
tia. jestem pewien, że to Ratzinger napisał słowa do Christfuck
-
seelenleib - 05-21-2005
Aeroth napisał(a):seelenleib napisał(a):ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? 
nie inaczej
w koncu on cos o tym wie... w archiwach watykanu jest pewnie mnostwo ciekawych publikacji na ten temat
-
Aeroth - 05-21-2005
seelenleib napisał(a):Aeroth napisał(a):seelenleib napisał(a):ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? 
nie inaczej
w koncu on cos o tym wie... w archiwach watykanu jest pewnie mnostwo ciekawych publikacji na ten temat 
zdecydowanie tak

Zaraz sobie zapuszcze i zobacze co ten Ratzinger tam namieszał
-
Ephic - 05-22-2005
aXe Rose napisał(a):Te zdjęcia Benedykta XVI nie są jakieś takie znowu chamskie...
Ale to z JP II to już naprawdę cholerna przesada :?
Dlaczego obrazanie Jana Pawla II to przesada a obrazanie Benedykta XVI nie? Bo wedlug mnie porownanie do imperatora Palpatine, czyli najbardziej mrocznego i zlego bohagera Gwiezdnych Wojen to o wiele gorsza obraza niz jakiestam "bitch" w dymku Ratzingera.
Wszyscy uwielbiamy naszego kochanego Karola Wojtyle a paskudnego szwaba Ratzingera nie lubimy?