Forum Rockmetalshop
Type O Negative - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Type O Negative (/thread-type-o-negative)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Morlen - 06-27-2006

Kocham Tajpów Big Grin

Hmm... Ulubionej płyty nie mam, gdyż każdą uwielbiam Smile

Teledysk do Black No. 1 to było coś... Ten Peter z kontrabasem powala... Big Grin Big Grin

A sesja do playgirl...? Eee...panie, daj pan pokój... Neutral

- Tuomasss - 06-28-2006

A ja za cholere nie rozumiem tych zachwytów na TON, przesłuchałem ze dwa razy October Rust i ani mnie to nie powaliło, ani nie zaintrygowało. Smuty okropne, spać się przy tym chce, a osoba wokalisty zdecydowanie mnie odrzuca od tej formacji. I żeby nie było, najpierw zapoznałem się z muzyką a potem zwróciłem uwagę na wizerunek, więc proszę mi tu nie zarzucać że kieruję się tylko wyglądem.

- Tomash - 06-28-2006

Carnivore było dużo lepsze, choć TON też jest spoko, właśnie dzięki chamskiemu wokalowi. Moja ulubiona płyta - World coming down

- mal - 06-28-2006

Tuomasss, poświęciłeś im za mało czasu.

- Tuomasss - 06-28-2006

Być może. Możliwe, że kiedyś przy okazji spróbuję jeszcze raz podejść do ich twórczości i postaram się do niej przekonać. Bo nie twierdzę, że to muzyka zła, po prostu do mnie nie trafia.

- bamelotka - 06-28-2006

Tomash napisał(a):TON też jest spoko, właśnie dzięki chamskiemu wokalowi
w tym masz całkowitą rację...

- Tuomasss - 06-29-2006

Tomash napisał(a):Carnivore było dużo lepsze (...)

O tym mówisz?
[Obrazek: carnivore.jpg] Big Grin

- mal - 06-29-2006

Hehe, pierwotna siła, jeno niepasujący do Carnivore image Tongue

- Pani Szpakowska - 09-20-2006

kto pluje na Carnivore, czyli najlepszy skład świata, z Peterem Steele, który boskością swą przyćmiewa Lemmy'ego i wielu innych, barbarzyński, przewyższający Type pod każdym względem, pierwotny dziki i wywrzeszczany, ma we mnie wroga! Albowiem moją religią jest Carnivore! Amen!

- RamzeS - 09-20-2006

Cytat:kto pluje na Carnivore, czyli najlepszy skład świata, z Peterem Steele, który boskością swą przyćmiewa Lemmy'ego
Bluźnisz kobieto.

- Pani Szpakowska - 09-20-2006

stworzyłam własną wiarę, wolę wierzyć w Steele'a, wiecznie nie-sflaczałego nadmężczyznę!

- Ghost_82 - 09-22-2006

R_amze_S napisał(a):
Cytat:kto pluje na Carnivore, czyli najlepszy skład świata, z Peterem Steele, który boskością swą przyćmiewa Lemmy'ego
Bluźnisz kobieto.

Bluźnierstwo w tym przypadku, to mało powiedziane... na stos z nią Big Grin
A tak na poważnie, to lubie posłuchać TON, ale do Lemmy'ego nie ma startu. Lemmy stworzył kapele jedyną w swoim rodzaju. Taką oryginalnością jak Motorhead, mogą się poszczycić tylko nieliczni. Więc wybacz, ale wierzych nie w tych co trzeba Wink

- statekx - 09-22-2006

Pani Szpakowska napisał(a):stworzyłam własną wiarę, wolę wierzyć w Steele'a, wiecznie nie-sflaczałego nadmężczyznę!

Znajdz sobie faceta kobieto.

- Pani Szpakowska - 09-22-2006

A po co mi 'wrzód na dupie'? Angry

- statekx - 09-22-2006

Pani Szpakowska napisał(a):A po co mi 'wrzód na dupie'? Angry

lepsze marzenia?