-
whatsername - 03-17-2005
DJ Rydzyk Rulzzzzzzzzzzzz kocham te jego głębokie przesłania ;]
-
Tomash - 03-19-2005
www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1723
Tu macie głebokie przesłanie - miłego słuchania
-
#Darkness# - 03-20-2005
Bu!!!

Nie działa!!
-
Tuomasss - 03-20-2005
Tomash napisał(a):www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1723
Tu macie głebokie przesłanie - miłego słuchania 
JEZU!!! Leże pod biurkiem, niech mi ktoś poda rękę bo sam nie wstanę!!! Cholera mam czkawke, wody mi dajcie, aaaaaaaa, no, nie brzuch mnie ze śmiechu rozbolał.

"Mówi osoba z południa... Chciałabym wypowiedzieć się krótkim wierszem na temat unii..." I oto cała prawda o UE
-
Ajana - 03-21-2005
Ja chyba zaraz zdechę ze śmiechu.O kurwa co za farmazony.
-
Slayerd - 03-21-2005
Kopara mi opadała... Co za bzdety
-
Modano9 - 03-22-2005
Radio Maryja bożeee jak dal mnie banda debili, którzy nie wiedzą co mówią
-
Frustra - 03-22-2005
ee tam... postarajcie się dostrzec jasne strony naszego ukochanego radja... np. możecie tam zadzwonić, powiedzieć dosłownie WSZYSTKO a to i tak pójdzie na fonię... w końcu przez to jest taki szum o nazistów itp. w radiu MaryjA. Przecież to lepsze niż listy z dedykacją
-
metallgirl - 03-22-2005
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=1I3J8J3WL5FM928G8UD5FQ1C0I
No coments
-
qsiarz - 03-22-2005

loooooool babka zjarana musiala byc

zeby miec taka wene normalnie to sie nie da
-
metallgirl - 03-23-2005
Ja myslalam,ze moze bedzie bardziej poetycko...
-
Frustra - 03-23-2005
może byśmy sami coś napisali i zadzwonili do Radia M.? Ma ktoś propozycję? np. o molestowaniu dzieci przez księży lub tym podobne... przecież to niby idzie "na żywo".
-
Tomash - 03-23-2005
Frustra napisał(a):może byśmy sami coś napisali i zadzwonili do Radia M.? Ma ktoś propozycję? np. o molestowaniu dzieci przez księży lub tym podobne... przecież to niby idzie "na żywo".
Radio maryja ma 7 sekundową "linie opóźniającą" więc nie ma szans z taką akcją...pewnie wprowadzili to po 3 słowach do ojca prowadzącego
-
Frustra - 03-23-2005
e tam, szanse są! Tylko należałoby wyliczyć ile potrwa nasz "wierszyk" żeby transmisja się rozpoczęła... potem jak przerwą nadawanie możemu ich oskarżyć o ograniczenie wolności słowa
-
metallgirl - 03-23-2005
Ja nawet pamietam raz w "uwadze" byl reportaz,o jakims ksiazulki,co przychodzili do niego faceci,a pozniej do nich takie teksty "ja ta lubie pliskosc z mezczyzna,takie przytulanie,caluski,dotykanie"
(oczywiscie byl to reporter z ukryta kamera

),na drugi dzien przyszla reporterka z tym nagraniem...

a,jakie pozniej teksty wali ksiazunio na uspawiedliwienie

,juz lepiej nie gadac...
Polscy Ksieza Rulezzz 8)