-
KelThuz - 03-10-2005
Kellur napisał(a):Kel'Thuz - uważasz Manowar za bogów itp a Nightwisha za wiochę taak ?
obiektywnie i to, i to, to wiocha. Sęk w tym, że Manowar to wiocha heteroseksualna, a Najtfish to wiocha funkcyjnie homoseksualna.
Cytat:Zaskarżysz mnie o profanację czy nawyzywasz ?
Oskarżyć, to ja cię mogę o profanację języka polskiego , bowiem to, w jaki sposób formułujesz zdania, jest już przestępstwem ściganym z urzędu.
Cytat: Uświadom sobie w końcu (hegemon coś tam też) że każdy ma swój gust i go szanuj.
jejku, ktoś ci wyprał mózg wszechtolerancją. Dlaczego myślisz, że wartościując jakąś muzykę wg pewnych estetycznych wzorców, od razu atakuję gust słuchacza tejże? trochę luzu, i dystansu bym proponował, bo dostaniesz nadkwasoty.
Cytat: Bo inaczej nikt nie poszanuje ciebie.
na szacunku debili i frustratów mi nie zależy
Cytat:Prosty przykład - myślisz że dlaczego nie mam dla ciebie szacunku ?
bo nie dostałeś wpierdól? :rotfl:
nie znasz mnie gościu, i nie znasz się ani na muzyce, ani na prowadzeniu dyskusji. Forum to nie jebane kółko wzajemnej adoracji, gdzie każdy szanuje każdego do usranej śmierci, i nie śmie sprzeciwić się jawnej głupocie. Na drzewo
a tak się gra heteroseksualną muzykę:
http://www.sorcerer.webpark.pl/Barbaryan_-_Barbaryan_Tribe_frag.mp3
-
ReTuRn - 03-10-2005
Cytat:ani na prowadzeniu dyskusji. Forum to nie jebane kółko wzajemnej adoracji, gdzie każdy szanuje każdego do usranej śmierci, i nie śmie sprzeciwić się jawnej głupocie.
Dokladnie. Chodzi o to, zeby jakos muzyke wartosciowac, a nie 'to moze sie podobac, tamto moze'... 'A to zalezy od gustu' I.t.d...
-
Gotha - 03-10-2005
Skończmy ta beznadziejna dyskusję, bo jak napisałeś, takich ,,ułomków" nie sposób zrozumieć...
-
Dechri - 03-10-2005
Keltuzik wspaniale pokazał w IDOLU jak homoseksualnie się śpiewa
-
Flame - 03-10-2005
Dechri napisał(a):Keltuzik wspaniale pokazał w IDOLU jak homoseksualnie się śpiewa

buahahah,a ma to ktoś nagrane,albo jest gdzieś do ściągnięcia?

to musiał być niezły hardkor
edit:
czytając inne fora dochodze do wniosku ze niestety w idolu to nie był KelThuz,niestety ;P ale znalazłem
http://underdark.bounceme.net/Satanik_Idol.avi ^^
-
Dechri - 03-11-2005
ooooooooo bosz to nie ten koleś z filmiku, Keltuzik zaśpiewał fałszując wspaniale "ucze się ciebie na pamięć" hahahaha, ostatnio to puszczali na napisy końcowe idola
-
Kellur - 03-11-2005
Nie będę już ciebie Kel komentował, bo to nie ma jakiegokolwiek sensu. Obaj mamy na swój temat własne zdania. Nie znam ciebie, ty nie znasz mnie więc koniec ok ?
A co do tego Barbaryana czy jak to się zwało co dałeś na linku jako "heteroseksualne"... Dla mnie totalne dno. Zero umiejętności wokalnych jak i melodyjności. Można przy tym jedynie łbem pomachać ... aż odpadnie ...
-
Flame - 03-11-2005
Dechri napisał(a):ooooooooo bosz to nie ten koleś z filmiku, Keltuzik zaśpiewał fałszując wspaniale "ucze się ciebie na pamięć" hahahaha, ostatnio to puszczali na napisy końcowe idola 
wiem że nie ten koleś

buahahah, to on to śpiewał? słyszałem!

z tym że jak moje biedne uszy usłyszały jak ktoś w tak wiejski sposób wyje równie wiejski kawałek to włączyłem winampa
-
KelThuz - 03-11-2005
Kellur napisał(a):A co do tego Barbaryana czy jak to się zwało co dałeś na linku jako "heteroseksualne"... Dla mnie totalne dno. Zero umiejętności wokalnych jak i melodyjności. Można przy tym jedynie łbem pomachać ... aż odpadnie ...
kurwa, cieciu, nie znasz sie w ogole na barbarzynskiej muzyce. Slyszal chociaz Venom, Bathory, Celtic Frost, Warfare? albo z nowszych Goddess of Desire? lamo
-
Flame - 03-11-2005
co do Barbaryan - nic specjalnego. Ale wokal zalatuje Agnostic Frontem
-
Tomash - 03-11-2005
Flame napisał(a):co do Barbaryan - nic specjalnego. Ale wokal zalatuje Agnostic Frontem 
Dobra macie linka do prawdziwie heteroseksualnie - pogańsko - szatanistycznej muzyki:
http://members.lycos.co.uk/moonfire/ Kelthuz, chyba się zgodzisz??

mnie to rozwaliło
-
Dechri - 03-11-2005
haha widzicie nie zaprzecza co do idola
a co do linka to sam Kelek już to raz podawał jakiś czas temu, zrobił nawet cover który nagrał kamerką hahah

to dopiero polewa, jego IDOLski talent to nic w porównaniu z tym nagraniem
-
Dżemik - 03-11-2005
Temat!
-
Tomash - 03-11-2005
Dżemik napisał(a):Temat!
No już dobrze

ja uważam że głoś Marca kompletnie nie pasuje do głosu Tarji, i ich "duety" brzmią nieco groteskowo, i sztucznie.
-
Dechri - 03-11-2005
całe Once brzmi sztucznie :////