Forum Rockmetalshop
piekni panowie :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: piekni panowie :> (/thread-piekni-panowie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- Valhalla - 09-03-2005

rozmowa z gg (smiejcie sie)Laughing
1244940 (22:31)
hej
Valhalla (22:32)
hej?
kogo tam licho niesie?
1244940 (22:32)
mam na imie jean de Dieu
1244940 (22:32)
a ty ?
zuzia
1244940 (22:33)
zuzia ?
Valhalla (22:33)
tak zuzia
1244940 (22:33)
skad pani jest ?
Valhalla (22:33)
z pralni
1244940 (22:35)
gdzie to jest ?
1244940 (22:35)
we polsce ?
Valhalla (22:35)
wszedzie jest
Valhalla (22:36)
za rogiem tez
1244940 (22:36)
to nie znam
Valhalla (22:36)
no jak to nie? wstyd po prostu
1244940 (22:37)
studujesz ?
Valhalla (22:37)
no nie bo pracuje
Valhalla (22:37)
juz dawno studia skonczylam
1244940 (22:38 )
ile masz lat ?
Valhalla (22:38 )
54
aha
aha ale na gg jest napisany 19
Valhalla (22:39)
a bo to nr mojej corki jest
ale ona juz tu nie mieszka
studiuje w gdansku
EEEE PIEKNI PANOWIE? Big GrinBig GrinBig Grin

- Scully - 09-03-2005

Cytat:Ty sie Amy nie ciesz bo tez zaliczasz sie w poczet mojej załogi
ale ja nie, w szeregach nieprzyjaciela walczę, a mam wartość bojową 50 zwykłych panien Angry

Cytat:wysysania krwi z tchawicy
w tchawicy nie ma krwi, a że ściany jej są zbudowane z chrzęści, raczej tam nie uświadczysz czerwonej posoki Wink proponuję wgryzać się w aortę

- Hethell - 09-03-2005

warsadal napisał(a):
Valhalla napisał(a):
Hethell napisał(a):
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
a ja to co ? zapomniales ? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domu Sad
Tak Hethell, taki właśnie jest wilk. Już ja go znam, doskonale go znam, zawsze taki był. Przejdź na naszą stronę, a zapewniamy Ci codziennie trzech prawiczków do zamordowania i wysysania krwi z tchawicy Smile
z aorty Smile chyba sie skusze jak Wilk taki niewdziecznik;p

- Wars - 09-03-2005

Scully napisał(a):w tchawicy nie ma krwi, a że ściany jej są zbudowane z chrzęści, raczej tam nie uświadczysz czerwonej posoki proponuję wgryzać się w aortę
Rozumiem, że się bardzo naraziłem przyszłej Pani doktor? Smile W ramach rekompensaty, powiem, że byłaś dziś jedną z moich ulubionych niewiast Big Grin
Hethell napisał(a):z aorty chyba sie skusze jak Wilk taki niewdziecznik;p
Bardzo słusznie, taka piękna kobieta nie moze się godzić na takie traktowanie. Aha i nie daj się przeprosić. Znając wilka, to zaraz będzie Cię przekonywał, że to zwykłe przeoczenie, wierząc w Twoją łatwowierność.

- Scully - 09-03-2005

warsadal napisał(a):
Scully napisał(a):w tchawicy nie ma krwi, a że ściany jej są zbudowane z chrzęści, raczej tam nie uświadczysz czerwonej posoki proponuję wgryzać się w aortę
Rozumiem, że się bardzo naraziłem przyszłej Pani doktor? Smile W ramach rekompensaty, powiem, że byłaś dziś jedną z moich ulubionych niewiast Big Grin
a jaką rolę odegrałam w popołudniowej drzemce?

- Wars - 09-03-2005

Scully napisał(a):
warsadal napisał(a):
a jaką rolę odegrałam w popołudniowej drzemce?
Lubię ten Twój cięty dowcip Big Grin nie zgrywaj się, rzuciłaś się jako jedna z pierwszch, no nie? Tongue
proszę, potwierdź bo mnie wyśmieją Smile

- Morte - 09-03-2005

Huah Wasadal widzę że wieczorem robisz się bardziej aktywny Big Grin

a to iście Machiavelliczne odsunięcie wilka... jesteś przydatnym sojusznikiem Big Grin Laughing Big Grin

- Amy - 09-03-2005

To pewnie moc księżyca i nocy tak na niego wpływa Big Grin

- Scully - 09-03-2005

warsadal napisał(a):Lubię ten Twój cięty dowcip Big Grin nie zgrywaj się, rzuciłaś się jako jedna z pierwszch, no nie? Tongue
proszę, potwierdź bo mnie wyśmieją Smile
a na co się miałąm rzucać? masz wystarczająco dużo mięsa, żeby móc wzbudzić moje dzikie instynkty? (ostrzegam, jestem ostatnio oziębła i wzbudzisz, jeśli już, tylko instynkt pożerania Wink)

- Wars - 09-03-2005

Morte napisał(a):Huah Wasadal widzę że wieczorem robisz się bardziej aktywny Big Grin

a to iście Machiavelliczne odsunięcie wilka... jesteś przydatnym sojusznikiem Big Grin Laughing Big Grin
O tak, jestem nocnym łowcą Big Grin
Scully napisał(a):(ostrzegam, jestem ostatnio oziębła i wzbudzisz, jeśli już, tylko instynkt pożerania )
Dobre i to Smile Skacz, maleńka, skacz! Big Grin

- Morte - 09-03-2005

Scully napisał(a):a na co się miałąm rzucać? masz wystarczająco dużo mięsa, żeby móc wzbudzić moje dzikie instynkty? (ostrzegam, jestem ostatnio oziębła i wzbudzisz, jeśli już, tylko instynkt pożerania Wink)

Niczym pajęczyca... Czarna wdowa

Warsadal nie martw się one pożerają dopiero po kopulacji Laughing

- Scully - 09-03-2005

haha, nie pierwszy mi mówi, ze jestem czarną wdową, modliszką albo innym insektem z takimi skłonnościami :>

na razie to chętnie bym Ci poskakała po główce, cobyś przytomność stracił - przecież ogłuszony mężczyzna jest taki słodki... Wink

- Wars - 09-03-2005

Morte napisał(a):
Scully napisał(a):a na co się miałąm rzucać? masz wystarczająco dużo mięsa, żeby móc wzbudzić moje dzikie instynkty? (ostrzegam, jestem ostatnio oziębła i wzbudzisz, jeśli już, tylko instynkt pożerania Wink)

Niczym pajęczyca... Czarna wdowa

Warsadal nie martw się one pożerają dopiero po kopulacji Laughing
Uff, wtedy z całą pewnością mogę umierać Laughing BTw: tylko czemu Pan Acrid nie korzysta z uroków bycia w TOP 3? Big Grin Big Grin Big Grin
Scully napisał(a):na razie to chętnie bym Ci poskakała po główce, cobyś przytomność stracił - przecież ogłuszony mężczyzna jest taki słodki...
O rany, skąd wiedziałaś, ze to uwielbiam? Big Grin Skacz, skaCZ! Big Grin

- Morte - 09-03-2005

Ciii...więcej dla nas. A gdy Ty poświęcisz się dla dobra sprawy... ja zaopiekuje się bezbronną kobietą

najedzone ponoć nie są groźne... a w kazdym razie nie AŻ tak

- Scully - 09-03-2005

chwytam spisek w powietrzu, wyciągam topór i zabijam