-
Arcos - 05-14-2005
Klasyka

:!: :!: :!: filmu nie widziałem jeśli chodzi o wściekłość to cool ale brud no niezbyt niezbyt ale kapela wspaniała :!: :!: :!:
-
gabrysia - 05-14-2005
Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"

Kto ogląda?
-
Arcos - 05-14-2005
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"
Kto ogląda? 
Ja

:!: :!: :!: jak nie zapomne

:!: :!: :!:
-
gabrysia - 05-15-2005
Arcos napisał(a):gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"
Kto ogląda? 
Ja
:!: :!: :!: jak nie zapomne
:!: :!: :!:
Przypomnę Ci jeszcze

Hmm...może sobie nagram na video? W końcu nie codziennie można oglądać film o Pistolsach
-
pawn888 - 05-22-2005
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"
Kto ogląda? 
ogladalem i wypas
-
Pearl - 05-23-2005
pawn888 napisał(a):gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"
Kto ogląda? 
ogladalem i wypas 
Ja nie

Przyszłam zbyt "wstawiona" do domu i jakoś zapomniałam

Ale pewnie jeszcze nie raz zobaczę. Wiem, że wypas

Już go oglądałam kiedyś. Ale z chęcią obejrzę kolejne kilkanaście razy
-
sailor - 05-23-2005
Kto ogląda? 
Ja chciałam oglądać,ale krótko przed 24 zasnęłam
Ale niedługo i tak sobie go obejrzę, bo już zamówiłam i mam nadzieję,że szybko przyjdzie
-
martaaa - 05-23-2005
a ja oglądałam

specjalnie nawet wróciłam do domu szybciej niż początkowo zamierzałam. nie ma to jak szczytny cel
Hmmm -
[ majin_vejita ] - 05-24-2005
Zespolu tego slucham od dawna ale dopiero teraz mialem okazje ogladnac "Sex pistols - wscieklosc i brud". Moim skromnym jest to film niesamowity bo ukazujacy zarowno historie zespolu jak i zycie prywatne jego czlonkow.
Rzecza, ktora najbardziej mnie ucieszyla byly wypowiedzi muzykow [ milo jest 'zobaczyc' i uslyszec legende na zywo ].
Wiele osob zastanawialo sie dlaczego twarze pistolsow pograzone byly w cieniu ?? Mysle, ze odpowiedz jest prosta. "... Są to po poprostu twarze dojrzałych, starzejących się ludzi. Ich zderzenie z wizerunkami z lat 70. byłoby rozbiciem iluzji, podejrzanej "nieśmiertelności"..."
[ Tekst w cudzyslowie zaczerpniety ze strony Onetu - linka daje na samym dole ]
Film obfitowal w wiele sytuacji powaznych [ problem Sida z prochami ] jak i smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu, wywiad z SP w telewizji - chlopaki mialy niezly ubaw]
Ogolnie rzecz biorac caly film cholernie mi sie podobal [ zeby nie powiedziec, ze byl zajebisty ]. Moim zdaniem jest to obowiazkowa pozycja w zbiorach kazdego fana Pistolsow. Ja bym porownal te produkcje do encyklopedii tego zespolu. Goraco polecam tym, ktorzy nie mieli przyjemnosci ogladac ...
P.S -
http://film.onet.pl/7327,7249,1,recenzje.html
-
SPoCo - 05-24-2005
...
-
Emma - 05-24-2005
na planet byl duzo duzo lepszy
-
pawn888 - 05-24-2005
Cytat:...smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu...
dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....
-
Pearl - 05-24-2005
pawn888 napisał(a):dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....
No był nieźle naćpany

Co dragi robią z człowieka...
-
Nuillnac - 06-08-2005
Tego drugiego chyba więcej, hehehe
-
Helu - 06-21-2005
mam pytanko dotyczące sida czemy on nosi koszulke z swastyką czy to była kolejna oznaka buntu przeciwko tym długowłosym ludziom z pacyfami na koszulkach których pistolsi nie trawili czy... no właśnie co o tym myślicie???
p.s filmik widziałem i jest zajebisty:p a zasypiający sid mnie rozbroił